Veckomejl v. 46

Hej alla gillande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om Ny lärare-föreläsning med Lärarförbundet, förfest med PEDAL, pengar till välgörenhet, Ut i arbetslivet, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.

 

Ny lärare-föreläsning med Lärarförbundet

Lärarförbundet hjälper dig med tips inför ditt kommande arbetsliv genom en Ny lärare-föreläsning (tidigare kallad Söka-jobb-kurs). Föreläsningen hålls i sal K1081 imorgon tisdag 15 november mellan klockan 16.30 – 19.00 och är till för alla studenter, oavsett vilken termin du läser.

Gå in på länken för att anmäla dig: https://utbildning.lararforbundet.se/web/forms.nsf/UtbInfo?ReadForm&menuid=&utbid=B97F2D19668118E1C1257C4F0053E7FD.

Sista anmälan är idag 14 november!

 

Förfest med PEDAL

Letar du förfest inför lördagens partaj? Nu kan du sluta! POOL bjuder nämligen in alla pedalmedlemmar till sitt evenemang ”Förfest med PEDAL” på Slottsstallarna och lovar värma upp alla inför vidare party. Ta med pedalmedlemskap, 20 kronor och ditt festligaste humör och kom till Slottsstallarna nu på lördag den 19 november klockan 18.00. Mer information hittar du här: https://www.facebook.com/events/1021652454626936/

 

Pengar till välgörenhet

Stort tack till alla som skänkt pengar till Min stora dag under verksamhetsåret. Tillsammans kan vi skänka totalt 1313 kronor. Pengar som kommer att göra skillnad. Tusen tack!

 

Ut i arbetslivet!

Glöm inte att kika in på vår vikariesida här på hemsidan för att hitta diverse extrakneg. Här kommer länken: http://www.pedalivaxjo.se/ut-i-arbetslivet/

 

Kontorets öppettider

Har du alltid undrat vart Sveriges landskapsgränser går? Alltså inte på ett ungefär, utan på millimetern. Om du har det så är det ett gyllene tillfälle att kika in på kontoret imorgon tisdag mellan klockan 12.00 – 13.00 och träffa styrelsens alldeles egna expert. När du ändå är där kan du passa på att hämta ditt laminerade medlemskap, köpa lite nya märken eller mysa i vår gröna sköna soffa!

 

Diplomatens spalt

Det börjar lida mot sitt slut. Diplomatens dagar som veckomejlsskribent är räknade och snart är spalten i Diplomatens regi endast ett minne blott. Alla storslagna personer är just storslagna för att de gjort något bra som vi minns dem för. Tar vi ner påståendet på jorden och ännu lite närmare Diplomatens verklighet så kanske det i den här kontexten innebär att avgå med gott samvete över att ha gjort någonting bra för sin förening. Därför tänkte jag göra en kraftansträngning att försöka höja föreningens sida på cyberspace till 1000 likes, eller gilla-markeringar för er som ännu inte erkänt engelsk slang cool. Likes är idag nämligen väldigt dyrbart och operationen borde därför räknas som en otroligt god gärning. I utbyte mot, låt säga ett upphopp med multimediabevis för varje like, utmanar jag samtliga läsare att gilla föreningens sida. Tack för att du bidrar till att stödja föreningen (samt eventuellt Diplomatens vardagsmotion).

[Spalten sponsras av Pedagogalliansen]