KICKOFFGRUPPEN 2019

GENERAL ZEUS

Zeus, gudarnas konung och årets General. Han styr rättvist och hetsigt både kickoffgruppen och nollningen. Signumet för Zeus är hans mäktiga bröl och öl i näven.

GUDEN POSEIDON

Poseidon, bäckarna, sjöarnas och havets gud. Med havets kraft i sig kan Poseidon häva flera liter om dagen. Med sin treudd i ena näven och ölen i den andra är han allid redo för fest. Han är den som löser skiten, han är den som alltid håller sin bror Zeus rygg. Han är Olympens vice.

GUDINNAN AFRODITE

Afrodite, Hatad av Hera och Älskad av Zeus. Denna kärlek- och fruktbarhetsgudinna strålar med sin skönhet. Skyldig till att startat det trojanska kriget leker denna gudinna runt på campus och sveper gärna vin eller bubbel. Tillsammans med Dionysos ser hon till att alla trivs och hittar kärleken med hjälp av funktionärerna.

GUDEN DIONYSOS

Dionysos, vinets- och fruktbarhetens gud utstrålar värme och bekvämlighet med sina druvor i håret. Vinet, oavsett om det är rött eller vitt, slinker ned med största nöje. Till mänskligheten gav jag vinstocken, nu är det ert uppdrag att avnjuta den söta druvan. Med Afrodite leder Dionysos årets lag med funktionärer och ser till så att alla har det roligt.

GUDINNAN ATHENA

Athena är vishetens och krigsgudinnan som inte backar för något eller någon som kommer i hennes väg. Likaså backar hon aldrig när det är krök pågång. Hennes tre ledord i livet är taktik, skicklighet och planering och sen lite vin på det. Athena krigar på lite extra för våra lagledare.

GUDEN HADES

Hades är kall, sträng och utan nåd – mycket likt de kopiösa mängder Fernet som ständigt flyter i hans ådror. Med Kerberos i sin närhet vakar han över de vilsna själar som nu trätt in i hans rike. (Dvs lagledarna)

GUDINNAN HERA

Hera, den hämndlystna gudinnan som främst anses vara äktenskapets och fruktbarhetens gudinna. Hera är drottning över Olympen med alla dess tillgångar gömda i sina fickor. Med sin klipska hjärna gör hon allt för att fruktbarheten ska frodas på Campus.

GUDINNAN ARTEMIS

Artemis, jaktens och månens gudinna. Hon är listig, kreativ och farlig med sin pilbåge i högsta hugg. Lekar där hon får använda sitt sikte är hennes favorit och hon ska därför tillsammans med sin tvillingbror Apollon leda aktiviteterna framåt.

GUDEN APOLLON

Konsternas och ljusets gud är lyckan och estetiken förkroppsligad. Hans leende lyser som solen och under festen så kissar han inte i poolen. Han är med sin tvilling Artemis redo att bjuda kickoffens deltagare på alla möjliga roliga, busiga aktiviteter.

KICKOFFGRUPPEN 2019