VECKOBREV V.14

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Påskäggsjakt med FIOOL, Sittning med POOL, Historisk pubgolf med POOL och Samvete, Lagledaransökan 2024, Träna med FIOOL, Jobba med PEDAL, Vikariejobb, Övergång till Hitract samt Antoinettes spalt

1. Pedalens öppettider

Tisdagen den 2/4 håller kontoret öppet! Klacken och Stitch håller er sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller bara är kaffesugna så är ni välkomna förbi.

2. Påskäggsjakt med FIOOL

Påskharen kommer till campus! Den 1/4 kommer FIOOL att hålla i en påskäggsjakt för alla pedalare. Från och med kl 12 kommer det att finnas ledtrådar ute på våra sociala medier som leder er till påskäggen! Äggen som göms är tomma, men hittar du ett kan de bytas in mot mer välfyllda under Pedals kontorstid på tisdagar klockan 12-13.

När? 1/4 från klockan 12.00

Var? Campus

3. Sittning med POOL

Det har äntligen blivit dags för terminens första sittning! POOL bjuder in alla pedalare att släppa loss djuret inom er på ANIMAL PEDAL!!! En sittning där vi tar oss genom allt från bondgården till savannen!

Biljetterna kommer att säljas den 3/4 kl. 16.00 utanför Pedals kontor.

För mer info om tema, förfester och biljettförsäljning, se evenemanget på Facebook.

När? 13/4 klockan 15.30-19.30. Biljettsläpp 3/4 klockan 16.00

Var? Slottsstallarna

Pris? 135 kr

4. Historisk pubgolf med POOL och Samvete

Samvetes aktivitetsutskott och Pedals sociala utskott POOL välkomnar till historisk pubgolf lördagen den 6/4!

Tillsammans med ditt lag ska ni vandra mellan nio hål här på campus. Varje station bjuder på ett historiskt tema och en drink kopplat till respektive historisk händelse. Lagets uppgift kommer att vara att på varje station dricka angivna enheter på så få sekvenser som möjligt (en sekvens är alltså från att du börjar dricka tills du slutar) detta för att samla på sig en så låg poäng som möjligt. Varje lag kommer ha en tilldelad domare som för poäng åt laget under kvällen där pluspoäng kan tilldelas vid en ej avklarad utmaning. Efter alla stationer/hål möts vi i hallongrottan för en gemensam förfest och utser även kvällens vinnare!!!

Tack till alla som köpt biljett! Alla anmälda lag ska samlas vid Hallongrottan (Stallvägen 3) klockan 16.00 på lördag. Glöm inte att klä ut er på temat, bästa utklädnad belönas!

5. Lagledaransökan 2024

Är ni taggade på årets roligaste och bästa vecka? Vill ni vara delaktiga i skapandet av den? Tveka då inte en sekund att söka till lagledare för Pedals kickoff 2024!

Kickoffgruppen öppnar nu upp för ansökningar till lagledare. Ni ska vara 3-5 st som söker tillsammans. För mer info om hur ni söker och vad er ansökan ska innehålla, se evenemanget på Facebook. Sista ansökningsdag är söndagen den 7/4

6. Träna med FIOOL

FIOOL anordnar i samarbete med Nordic Wellness Teleborg ett träningspass den 16/4 mellan 18.30-19.15. Passet består av fartfylld kondition med inslag av kampsport. Är detta något du vill delta på? Tveka inte att anmäla dig senast 11/4 genom att skriva till oss på Instagram eller kontakta aktivitetsansvarig (aktivitet@pedalivaxjo.se)

När? 16/4 klockan 18.30-19.15. Sista anmälningsdag torsdag 11/4

Var? Nordic Wellness Teleborg

7. Jobba med PEDAL

Den 4/4 och 5/4 (V.14) är det dags att jobba med PEDAL! Precis som vanligt inleds arbetspassen med en gemensam måltid på Slottsstallarna där vi sedan kör en genomgång av alla positioner för kvällen! Det behövs alltså ingen tidigare erfarenhet utan instruktioner och genomgångar görs på plats innan Stallet öppnar.

Är du sugen på att jobba? Hör av dig till Jennifer Jingmark på Messenger eller skicka iväg ett mejl till jobbansvarig@pedalivaxjo.se

8. Vikariejobb

Vill du jobba extra som vikarie medan du pluggar? Håll då koll på våra sociala medier och hemsida! Vi kommer framöver att lägga ut information om lokala vikarie/skoljobb där.

9. Övergång till Hitract

PEDAL håller nu på att flytta sitt medlemsregister från Cardskipper till appen Hitract. För pedalare innebär detta att ni nu kan ha alla era medlemskap på campus samlade på samma plats. Om du redan är medlem i PEDAL kommer du att bli tillagd automatiskt i Hitract. För att aktivera ditt konto, följ instruktionerna som skickas till mailen du angav när du köpte ditt pedalmedlemskap. Längre fram kommer det även vara möjligt att läsa om evenemang, köpa biljetter och betala för märken direkt i appen!

Har du inte fått något mail? Kontakta då Pedals sekreterare Oliver Ahlér via sekr@pedalivaxjo.se

Övergången från Cardskipper kommer att vara helt klar vid nästa terminsstart.

10. Antoinettes spalt

Godmorgon alla mina små sockertoppar! Glad påsk på er också! I skrivande stund är jag trött och snuvig på grund av den ondskefulla trion: vårdagjämning, pollen och förkylning. Överlevde hela VFU:n och alla vinterns storhelger utan att bli sjuk men nu verkar det slå till.

För att sysselsätta mig i sjukstugan, och hålla påsktemat, har jag bestämt mig för att berätta vilken typ av person du är baserat på vad som är ditt favoritgodis i påskägget. Ingen substans i denna veckospalten heller, med andra ord.

Chokladägg med folie runt – Du är lite basic men det är ok. Alla tycker om dig.

Påskskum – Du tror att julmust och påskmust är två helt olika drycker. Du gläds av det lilla i livet.

Lakritsägg – Du vill vara en i mängden men ändå sticka ut. Du går din egen väg men det syns inte alltid.

Marsipanägg – Du har fått höra att du är “lillgammal” sen du var 10

Chokladkanin – Utsidan är viktigare än insidan för dig

Dragéägg med skumgodis – Är detta din favorit är det troligen också det enda godiset du någonsin ätit. Det, eller så tycker du om att vålla dig själv missnöje.

De där små chokladäggen som ser ut som fläckiga fågelägg – Eftersom detta är det helt klart bästa påskgodiset kan jag gladeligen meddela att du är felfri. 100% main character vibes. Hoppas du har en dag som är lika bra som din smak

Let them eat cake!

Antoinette