Pedals Kickoff

Varje år välkomnar PEDAL de nya lärarstudenterna med en kickoff. Detta sker vanligtvis sista veckan i augusti. Redan i januari börjar arbetet med att tillsätta en kickoffgrupp som arbetar helt ideellt ända fram till höstens tacksittning. I samarbete med Pedals styrelse anordnar de en kickoff som brukar vara mycket uppskattad av de nya studenterna!

Under veckan blir det lekar, fest och massor av trevliga aktiviteter. För att genomföra kickoffen tillsätts även ca 30 lagledare och omkring 40 funktionärer som hjälper till att ta hand om alla nya studenter, jobbar på studentpubarna och håller i lekar. Allt för att du som ny student ska känna dig välkommen till oss i PEDAL!

Vecka 34 är det dags för Pedals Kickoff 2022. Kika runt bland flikarna och besök oss gärna på Instagram och Facebook för att få mer information om PEDAL och ladda upp inför årets roligaste vecka! 

Vi hoppas att ni kommer njuta av den bästa veckan i ert liv. Ta tillvara på studentlivet och ta tillfället att möta massor av nya härliga människor – vi ses under Kickoffen!

Nedan kan du se filmen från 2019 års Kickoff med PEDAL!

 

Generalen har ordet:
Hej på dig! Jag tänkte berätta lite kort kring arbetet med nollningsveckan som du nu deltar i. Varje år utser styrelsen i Pedagogalliansen på Linnéuniversitetet en General som är ytterst ansvarig för allt vad nollningsveckan innebär.

Sedan februari i år har jag haft nöjet att arbete med detta och ganska omgående kom jag att söka efter min kickoffgrupp som jag handplockat i syfte att försöka skapa den allra bästa möjliga veckan för dig, Nollan!

Tillsammans har vi under hela våren och sommaren arbetat intensivt med att planera och strukturera upp veckan på ett så bra sätt som vi tror många kommer att uppskatta. Tillsammans med min kickoffgrupp hoppas vi alla att just DU har en fantastiskt rolig vecka där du får möjlighet att knyta många nya bekantskaper samtidigt som du njuter och deltar efter dina villkor i alla olika upptåg som vi ordnat med! Var inte blyg för att komma fram och prata med varken mig eller någon annan i Kickoffgruppen, vi är här för DIN skull och vårt främsta mål är att DU ska ha roligt! Vi ses på pedalängen, Stallet, Sivans och överallt, Nollan!