Ut i arbetslivet!

Här får olika arbetsgivare chansen att nå ut till oss blivande lärare genom annonser! Sidan uppdateras med jämna mellanrum, glöm inte att ta dig en titt!

Kronoberg skola är i akut behov av timvikarier som kan hoppa in med kort varsel. Kronoberg skola ligger i centrala Växjö på söder, precis bakom tågstationen, vilket innebär att det går både snabbt och smidigt att ta sig dit från campus. De är en grundskola med årskurserna 6-9 och kallar sig en ”modern pluggskola” där studierna står i fokus!

Vill du jobba lite extra så tveka inte att höra av dig till biträdande rektor Anna Vinqvist på anna.vinqvist@kronobergskola.se.

CISV är en ideell organisation som nu söker ledare och projektledare för volontärarbete till några av sina sommarläger i både England och Strängnäs. All info du behöver hittar du här: https://www.cisv.se/lediga-uppdrag/

Har du frågor kan du kontakta Åsa Erikson som själv arbetar med organisationen på telefonnummer 072-3281646. Vill du hellre komma i kontakt med någon som varit ledare eller projektledare på ett av CISVs läger? Kontakta då Rebecka Fridström på 073-3223290.

Linnerydskolan i Tingsryd söker nu en lärare till årskurs 1 bestående av 10 barn. De behöver en lärare snarast! Intresserad? Hör då av dig till Amela Osmanbasic på 0728-892032.

Växjö kommun söker engagerade och trygga personer till uppdrag som kontaktperson inom avdelning Barn och familj. Som kontaktperson träffar man ett barn eller en ungdom ca en gång i veckan och gör olika aktiviteter ihop, såsom läxläsning och stöd i vardagen. Är du intresserad kan du höra av dig till Madeleine Ollila Söderholm, socialsekreterare på Växjö kommun på telefonnummer 0470-43752.

Angelstadsskolan i Ljungby söker en lärare till årskurs 5 till en tillsvidareanställning med start 2018. Skulle du vara intresserad av tjänsten kontaktar du Simon Märit via marit.simon@skola.ljungby.se eller på telefon: 0702017594.

Språkintroduktionen i Tingsryd letar efter någon som vill extraknäcka som Svenska som andraspråk-lärare! Det är en öppen tjänst där man själv får påverka hur omfattande tjänsten skall vara. Intresserad? Hör av dig till Anton Johansson på 073 036 75 07!