Veckomejl v. 42

Hej alla vindrufsiga medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om pluggkväll och quiz med PEDAL, sök till PEDALs styrelse 16/17, Ut i arbetslivet, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.

 

Bra trampat!

Stort tack till er som deltog i första upplagan av Trampa med PEDAL i helgen. Hoppas hjulen rullade bra och att ni hade roligt på vägen!

 

Pluggkväll och quiz med PEDAL

På onsdag den 19 oktober anordnar STOOL terminens andra pluggkväll. Som vanligt inleds kvällen med ett kort quiz innan den övergår till studiero. Den här gången finns det möjlighet att välja att plugga i ett tyst rum eller i ett rum som är öppet för att diskutera tillsammans med studiekamrater. Du väljer själv vilket som passar dig! Pluggkvällen kommer att vara mellan klockan 17.00 – 19.30 i sal K1211 och K1212. Vi bjuder på kaffe och te. Välkommen!

Evenemanget hittar du här: https://www.facebook.com/events/1335852359782762/

 

Sök till PEDALs styrelse 16/17

Verksamhetsåret håller på att lida mot sitt slut och det är dags att söka en ny styrelse. Känner du att du vill engagera dig i din förening, se den utvecklas och ha jättekul medan du gör det? Då tycker vi att DU ska söka till PEDALs styrelse 16/17!

De poster som går att söka till är:
Ordförande
Vice ordförande
Kassör
Sekreterare
Utbildningsansvarig (två stycken)
Socialt ansvarig (två stycken)
Webb/info-ansvarig
Jobbansvarig

Skicka din ansökan med vilken eller vilka poster du vill söka med en presentation av dig själv och en motivering till varför just du passar på posten du sökt. Söker du flera poster, så skriv vilken post det gäller i förstahand, och i andrahand o.s.v. Detta innebär exempelvis att du kan bli valberedningens förslag på ditt andraval.
Skicka din ansökan till ”valberedning@pedalivaxjo.se”
SISTA ANSÖKNINGSDAG ÄR DEN 1 NOVEMBER KL. 23:55.
Vid många ansökningar på samma post, kan det bli aktuellt att valberedningen kallar Er på intervju någon gång mellan 2/11 och 6/11, med ganska kort varsel.

Posterna kommer att tillsättas under PEDALs årsmöte den 25/11.

För att veta mer om vad varje post gör, kika in på evenemanget: https://www.facebook.com/events/1105891976131840/ eller släng iväg ett mejl till oss i nuvarande styrelsen så berättar vi mer!

 

Ut i arbetslivet!

Är du sugen på att vikariera vid sidan av dina studier? Glöm då inte att kolla in vår vikariesida på hemsidan. Arbetsgivare hör av sig titt som tätt och söker lärarstudenter och alla annonser hamnar då här: http://www.pedalivaxjo.se/ut-i-arbetslivet/

 

Kontorets öppettider

Traditioner är till för att följas. Därför håller vi självklart öppet på kontoret imorgon mellan klockan 12.00 – 13.00. Kom förbi och ställ dina frågor till webb/info och jobbansvarig så lovar vi att du kommer bli sugen att söka posterna till nästa styrelse!

 

Diplomatens spalt

”Så även om min konflikträdsla inte klarar av baren på Stallarna så är jag en jävel bakom tangenterna.” Utan särskilt mycket kött på benen skickade jag för närmare ett år sedan in min ansökan om att bli den nya webb/infoansvariga i Pedals styrelse 15/16. Vad är egentligen Pedals styrelse? tänkte jag. Vem är egentligen den där Brenning? tänkte nog dem. På årsmötet hälsade jag för första gången på över hälften av de nyinvalda styrelsemedlemmarna och jag undrade vad det var jag gett mig in på. Svaret visade sig ganska fort. Jag hade gjort helt rätt val att söka! Det skulle bli en oändlig spalt om jag går in på alla detaljer men en sak ska ni vara säkra på – mina magmuskler har aldrig varit så trimmade, och eventuellt så gömda, som de är nu. Styrelsearbetet kräver stort engagemang men är samtidigt otroligt roligt! Så nu är det endast en fråga som återstår: vad väntar just DU på? Sök till styrelsen 16/17 nu!