Veckomejl v. 43

Hej alla mysiga medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om jobba på Slottsstallarna med PEDAL och vid Halloween, utskottsmöte, sök till styrelsen, jobbmässa i Eksjö, lärartjänst i Gällaryd, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.

 

Grattis till månadens quizvinnare!

Tack alla pluggisar som dök upp på pluggkvällen i onsdags. Studieenergin flödade i klassrummet! Stort grattis till quizvinnarna ”Sweet as C6H12O6” som hade 9 av 10 rätt på kvällens kemi/fysik-quiz!

 

Jobba på Slottsstallarna med PEDAL och vid Halloween

Det är dags för PEDAL att sköta bartapparna på Slottsstallarna. Vecka 44 ska vi lysa upp dansgolvet med orange sprudlande anda igen. Vår tredje jobbvecka infaller samma vecka som Halloween vilket innebär att det endast behövs två jobbare på fredagen, då det är storhelg och alla föreningar samarbetar. För dig som är sugen på att jobba gäller följande tider: torsdag den 3 november klockan 17.00 – ca 02.30 och fredag den 4 november klockan 20.00 – ca 03.30. För att vara med så skicka ett mejl till jobbansvarig@pedalivaxjo.se och skriv namn, personnummer, telefonnummer, mejladress, allergier samt eventuella önskemål om arbetsuppgifter.

 

Utskottsmöte

Nu på torsdag den 27 oktober klockan 18.00 bjuder PEDAL in till ett utskottsmöte för att berätta om vad våra utskott pysslar med. De ansvariga från FIOOL, STOOL och POOL kommer att vara där och berätta om sina utskott, arbetssätt och svara på frågor. Skicka alla dina frågor till ansvariga innan utskottsmötet så kommer de tas upp under kvällen. Det kan vara allt ifrån hur man söker till utskotten till hur man gör vissa saker. Eller passa på att utvärdera året som varit och ge tips på kommande evenemang till nästa utskottare. Ett utskottsutvärderingsmöte helt enkelt. Håll koll på evenemanget på Facebook för uppdatering om plats: https://www.facebook.com/events/1764269870494068/

De ansvarigas mejladresser är:

FIOOL – vice@pedalivaxjo.se

STOOL – utb@pedalivaxjo.se

POOL – social@pedalivaxjo.se

 

Sök till styrelsen

Du glömmer väl inte bort att skicka in din ansökan till PEDALs styrelse 16/17? Skicka din ansökan till valberedning@pedalivaxjo.se och skriv vilken/vilka poster du vill söka, en presentation av dig själv och en motivering till varför just du passar på posten du sökt. Sista ansökan är den 1 november!

 

Jobbmässa i Eksjö

Lördagen den 12 november har du möjlighet att knyta värdefulla kontakter för framtiden. Eksjö kommun bjuder in till en jobbmässa där du har möjlighet att träffa flera arbetsgivare från privata och offentliga verksamheter i Eksjö kommun som har angett att de söker efter just din kompetens! Arrangörerna bjuder på både resa, frukost och lunch, vilket innebär att du endast behöver ta med dig ditt cv och visa upp din fantastiska personlighet! Klicka på länken för en full beskrivning. Sista anmälan är på fredag den 6 november.

Länk: http://www.pedalivaxjo.se/wp-content/uploads/2016/03/Jobbmässan_Inbjudan-till-universitet.pdf

 

Lärartjänst i Gällaryd

Gällaryds skola är en F-6 skola i Gällaryd, utanför Värnamo. Just nu söker de dig som vill jobba i åk 1-3 med start 9 januari 2017. Du kommer att arbeta i klass 1-3, för det mesta tillsammans med ytterligare en person. Du ansvarar för all undervisning, föräldrakontakter och deltar i samarbetet med övrig personal på skolan. Du dokumenterar även till arbete och elevernas utveckling – det som förväntas av en god lärare. Tjänstens omfattning är 80-100% och urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 30 oktober. Klicka på länken för ytterligare beskrivning och kontaktuppgifter: ga%cc%88llaryd-1-3-vt17

 

Kontorets öppettider

Imorgon tisdag intar vice ordförande kontoret mellan 12.00 – 13.00. Han välkomnar alla medlemmar till denna boning och lovar assistera vid utdelning av laminerade medlemskap, försäljning av märken och är du snäll kan du säkert även få en rykande varm kopp kaffe eller te.

 

Diplomatens spalt

När jag var liten utmanade min tre år äldre kusin mig i ordlängder. Vilket är det längsta ord du vet? frågade han mig. Innan jag hann fundera på vad som möjligtvis kunde vara längre än bolibompa, som både lät och kändes otroligt långt, avslöjade han sitt längsta. Nationalencyklopedin, sa han. Det är skitlångt. Vad ordet betydde eller hur det stavades funderade vi inte över. Men en sak var säker; nationalencyklopedin var helt klart världens längsta ord. Det var ingen tvekan om den saken. Nu överväger jag dock att utmana nationalencyklopedin med ett nytt långt ord: utskottsutvärderingsmöte. Det är också skitlångt.