Veckomejl v. 41

Hej alla trampande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om valberedningsmöte, trampa med PEDAL, hur man får notiser från PEDALs facebooksida, Stalljobbargrupp på Facebook, föreläsning med Friends, Läxläsning på HVB-hem Wälludden i Växjö med Multicultural, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.


Valberedningsmöte
 

Glöm inte bort att dyka upp på valberedningsmötet imorgon kväll. Vi håller till i sal H1314. OBS! Tiden är ändrad och vi börjar istället klockan 18.00.

 

Trampa med PEDAL 

Nu är det dags att kontrollera att cykeln fungerar som den ska så att du kan hänga med ut på skattjakt! På lördag är det nämligen dags att trampa med PEDAL. Har du missat vad detta innebär? Kika in i evenemanget och bli inspirerad! https://www.facebook.com/events/170510073396611/

 

Hur får man notiser från PEDALs facebooksida?

 Har du märkt att notiser från PEDAL inte alltid når fram till dig på Facebook? Då ska vi berätta knepet för dig, så att du inte missar något viktigt. Gör såhär:

Gå in på Pedal-Pedagogalliansen Växjö på Facebook

Klicka på Gilla

Håll musen över Gilla-knappen och välj Visa först under ”I ditt nyhetsflöde” och Alla på under ”Aviseringar”

När evenemang släpps försöker vi bjuda in alla pedalare vi känner, men ingen är tyvärr vän med alla, så var inte rädd för att bjuda in dina vänner i PEDALs event!

 

Stalljobbargrupp på Facebook

Du har väl inte missat att vi har en Stalljobbargrupp på Facebook? Stalljobbargruppen är till för alla som vill jobba eller är nyfikna på arbetet på Slottsstallarna som PEDAL sköter några veckor varje termin. Gruppen fungerar som en kommunikationscentral för jobbtillfällen, byte av pass, frågor och funderingar osv. Allt som handlar om Slottstallarna och jobbpassen, helt enkelt. Följ länken och känn dig välkommen in i värmen! https://www.facebook.com/groups/1437942129793083/?fref=ts

 

Föreläsning med Friends 

Måndagen den 14 november anordnar vår systerförening KAROLIN en föreläsning kring mobbning. I samarbete med Lärarförbundet har de bjudit in organisationen Friends som ska prata om sitt arbete kring mobbning. Alla pedalmedlemmar får delta i KAROLINs evenemang och vice verca, vilket innebär att du är inbjuden! Föreläsningen kostar 20 kronor och har begränsat antal platser. Anmäl dig till Rasmus Nygren vi mejladress rn222es@student.lnu.se senast den 31 oktober. För mer information, klicka på evenemanget: https://www.facebook.com/events/508934649292637/

 

Läxläsning på HVB-hem Wälludden i Växjö med Multicultural

Multicultural är en ideell förening på Linnéuniversitetet. De har inlett ett samarbete med HVB- hemmet Wälludden som ligger i Teleborg, vars syfte är att påbörja läxläsning med hemmets ensamkommande flyktingbarn. De söker dig som skulle vara intresserad av att hjälpa till med läxläsning två timmar vid två tillfällen i veckan i svenska, engelska och matematik. Den första läxläsningen kommer att ske den 15 oktober och projektet fortsätter december ut. Det kommer att vara två lärare vid varje tillfälle, så du undervisar aldrig själv. Klicka på länken för längre och mer ingående information samt kontaktuppgifter: projekt-la%cc%88xla%cc%88sning-pa%cc%8a-wa%cc%88lludden.

 

Kontorets öppettider

Välkommen in på lite lunchhäng på kontoret imorgon tisdag mellan klockan 12.00 – 13.00. Vi finns på plats att dela ut laminerade medlemskap, svara på frågor och sprida pedalkärlek!

 

Diplomatens spalt

Det finns två sidor av allt. Det är otroligt skönt att inte vara matte till en söt liten hund just de dagarna då det blåser storm utanför rutan. Å andra sidan skulle innehavandet av en hund kunna vara nyckeln till dagens friska luft. En sjukt spännande serie kan få en att spendera onödigt många timmar bänkad framför tvn, tid som skulle kunna läggas på studier, men kan samtidigt ge upphov till makalösa känslor och upplevelser. Det finns två sidor av allt. Det kan vara värt att tänka på. Vad som nu skulle vara så värst positivt med en sjuhelvetes förkylning…