Veckomejl v. 40

Hej alla inspirerande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om utvärdering om PEDALs kickoff 2016, halva inträdet för PEDAL på Slottsstallarna, valberedningsmöte, trampa med PEDAL, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.

Guldmedalj till alla sittningsdeltagare

Tack till alla hästar, medaljer och sportstjärnor som gjorde Overallis till en rolig kväll. Guldmedalj till er!

 

Utvärdering om PEDALs kickoff 2016

Nu är det drygt en månad sedan PEDALs kickoff 2016 gick av stapeln och det är dags att utvärdera veckan. Kickoffgruppen har satt ihop tre enkäter som de väldigt gärna ser att ni som deltagare fyller i. Detta är för att få syn på vad ni tyckte var bra under veckan och det som ni tyckte var mindre bra, för att kunna göra kickoffen ännu bättre nästa år. Nedan finns länkar till enkäterna. Tack på förhand!

Utvärdering för nollor:
https://sv.surveymonkey.com/r/DWMM8NX

Utvärdering för funktionärer:
https://sv.surveymonkey.com/r/WM93SL5

Utvärdering för lagledare:
https://sv.surveymonkey.com/r/WXXRLZB

 

Halva inträdet för PEDAL på Slottsstallarna

Stort tack till alla er som ställde upp och jobbade på Slottsstallarna förra veckan. Ni är bäst! Tack vare er så får alla pedalmedlemmar gå in för halva priset på Slottsstallarna nu på fredag. Det enda du behöver göra är att visa upp ditt medlemskap i entrén.

 

Valberedningsmöte

Verksamhetsåret börjar lida mot sitt slut och snart börjar sökandet efter ny styrelse. För att kunna välja ut kandidater till en ny styrelse krävs en valberedning och för en sådan krävs ett valberedningsmöte. Därför håller PEDAL ett medlemsmöte där valberedningen ska väljas ut. Detta sker på tisdag den 11 oktober klockan 17.00. Välkommen att vara med och rösta fram årets valberedning och även lyssna på en presentation av de olika posterna i Styrelsen. All info om mötet hittar du här: https://www.facebook.com/events/1589467764688878/

 

Trampa med PEDAL

Det finns en värld utanför bubblan också, jo det är sant! För att bevisa detta ger FIOOL dig en anledning att ta dig bort från campus och ge dig ut på äventyr. Det är dags att trampa med PEDAL! Lördagen den 15 oktober kommer alla som vill vara med, pedalmedlem eller icke, få en karta med platser runt om i Växjö. Med cykel eller annat färdmedel ska ni ta er till platserna, utföra uppdrag och fotografera för att få poäng. Flest poäng vinner. Eventet är helt gratis och alla som vill får vara med. Startpunkt för upphämtning av karta sker vid fontänen vid Växjösjön klockan 10.00. Se omslagsbild för förklaring och exakt placering av mötesplatsen samt all övrig information i evenemanget: https://www.facebook.com/events/170510073396611/

 

Kontorets öppettider

Jobbansvarig och webb/info håller öppet på kontoret imorgon mellan klockan 12.00 – 13.00. Vi lovar nylaminerade pedalmedlemskap och nybryggt kaffe. Välkomna förbi!

 

Diplomatens spalt

I natt drömde jag att jag träffade mitt femåriga jag. Det var en riktigt märklig känsla. Det var så mycket jag ville säga till henne och så många råd jag ville ge. När du står inför det här valet, gör så här. Det är okej att gråta första dagen i skolan, det kommer bli bra. Var lite snällare mot din lillasyster, hon är efterhängsen för att hon tycker om dig. Tro på dig själv! Även om möjligheten att ge sitt förflutna värdefulla råd inte finns så har vi som lärare en fantastisk chans att påverka andra små oskrivna blad. Vi har möjligheten att bli en bra förebild. Det tycker jag är superhäftigt. Vilket privilegium!