Veckomejl v. 17

Hej alla väderälskande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om Campus molloy, Valborg med PEDAL och Linnéstudenterna, Slottstallarnas öppettider, jobba på Slottsstallarna, pridetåg tillsammans med PEDAL, save the date, glid runt med PEDAL under Allkår, innebandyn med PEDAL och Norrlands nation, information om vick och dylikt, kontorets öppettider och Samsons spalt.

Campus molloy

Lördagen den 25/4 går PEDALs årliga evenemang Campus Molloy av stapeln! För att vara med bör du och dina kompisar bilda ett lag med 3-5 personer och dyka upp på biljetsläppet imorgon utanför PEDALs kontor klockan 18.00!

För mer information om pris och vad du ska tänka på; följ länken till facebookevenemanget: www.facebook.com/events/442661859223265/

 

Valborg med PEDAL och Linnéstudenterna

Under Valborg bjuder PEDAL  in till ett spektakulärt event i form av boxning på Tufvanängen, och då i extremt överdimensionerad form! Kom dit och utmana sittande styrelse, eller ta med en vän och gör denne till ovän! För att delta krävs inget pedalmedlemskap, men väl ett medlemskap i Linnéstudenterna. Detta event är en del av flera olika event som Linnéstudenterna står bakom denna dag. Kom och gör dagen på ängen oförglömlig tillsammans med oss!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/844850092229635/

 

Slottstallarnas öppettider

Från och med nu kommer Slottsstallarna inte längre hålla öppet på tisdagar med undantaget för tisdagen under Allkår.

 

Jobba på Slottsstallarna

Styrelsen har planerat in en tackaktivitet den 15/5 för alla PEDALs medlemmar som under HT14 och/eller VT15 har jobbat på Slottsstallarna eller på våra medlemssittningar, PEDALs pubvecka, v. 19, börjar närma sig. Vill du vara med och jobba då och ta sista chansen att följa med till Boda Borg? Gå då med i PEDALs stalljobbargrupp!

Gruppen hittar du här: www.facebook.com/groups/1437942129793083/

 

Pridetåg tillsammans med PEDAL

Ta på din vackra orangea overall och ta ställning tillsammans med oss i PEDAL för allas rätt att älska!

Mer information finner du evenemanget: www.facebook.com/events/355781524626096/

 

Save the date om du inte vill missa sittning!

Den 13:e maj är ett datum du borde ringa in i din kalender för då är det nämligen dags för PEDALs nästa sittning. Håll utkik efter mer info!

 

Glid runt med PEDAL under Allkår

För sjunde året i rad kan du återigen ”glida” runt med Pedal under Allkår! Tisdagen den 19 maj är det dags för Pedals roliga och galna såpolympiad. Olympiaden kommer äga rum vid Trummenängen. Varje lag får bestå av minst tre personer och max fem personer och vi har en gräns på max 15 lag. Kostnaden ligger på 150kr/lag, och betalning sker på plats!

Skicka din anmälan till pedal@pedalivaxjo.se. I din anmälan vill vi ha lagnamn, antalet deltagare och namn på kontaktperson och uppgifter till denne.

Först till kvarn gäller och deadline för anmälan är söndagen den 17:e maj klockan 23.59.

Facebookevenemang är i antågande!

 

Innebandyn med PEDAL och Norrlands nation är inställd

Denna vecka och de tre veckorna framöver är innebandyn inställd på grund av att universitet valt att boka hallen just vid de tillfällen vi har innebandy. Universitetet har företräde framför föreningars bokningar, därför blir det tyvärr såhär.

 

Information om vick och dylikt

För att inte veckomejlen ska bli fullspäckade av olika skolor eller kommuner som vill komma i kontakt med studenter har styrelsen bestämt att information från kommuner och dylikt kommer läggas upp på hemsidan på en egen sida. Är du en student som är på jakt efter vick är det alltså en god i idé att kolla hemsidan någon gång ibland!

Länken till sidan är denna: www.pedalivaxjo.se/ut-i-arbetslivet/

 

Kontorets öppettider

Imorgon håller kontoret öppet mellan klockan 12.00 och 13.00. Kom och köp märken, lär dig skånska eller snacka bara lite strunt!

 

Samsons spalt

Idag är det en sån där dag då jag bara vill utelämna spalten. Men då blir folk inte nådiga mot mig och jag går och fruktar för mitt liv resten av veckan samtidigt som jag har en fruktansvärd press på nästa spalt som ska komma. Stephen King skrev en bok (eller två) om just detta fenomen. Jag tänker inte berätta vad den handlar om. Men den heter Lida.