Veckomejl v. 16

Hej alla besökande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om dansa med PEDAL, Campus molloy, Valborg med PEDAL och Linnéstudenterna, stalljobbargruppen, innebandyn med PEDAL och Norrlands nation är inställd, information om vick och dylikt och Samsons spalt.

Dansa med PEDAL

Tack till alla förträffliga medlemmar som var med och dansade Lindy hop i fredags! Snart intar vi studentpubarna med storm med våra nya moves!

 

Campus molloy

Lördagen den 25/4 går PEDAL’s årliga evenemang Campus Molloy av stapeln! För att vara med bör du och dina kompisar bilda ett lag med 3-5 personer! Orange, lila, röd eller grön, färgen spelar ingen roll, studenter från campus alla föreningar är välkomna att delta i denna fantastiska tävling!

För mer information om biljettsläpp, pris och vad du ska tänka på; följ länken till facebookevenemanget: www.facebook.com/events/442661859223265/

 

Valborg med PEDAL och Linnéstudenterna

Under Valborg bjuder PEDAL  in till ett spektakulärt event i form av boxning på Tufvanängen, och då i extremt överdimensionerad form! Kom dit och utmana sittande styrelse, eller ta med en vän och gör denne till ovän! För att delta krävs inget pedalmedlemskap, men väl ett medlemskap i Linnéstudenterna. Detta event är en del av flera olika event som Linnéstudenterna står bakom denna dag. Kom och gör dagen på ängen oförglömlig tillsammans med oss!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/844850092229635/

 

Stalljobbargruppen

Ni har väl inte missat att de som jobbat på Slottstallarna under pubkvällar eller under en sittning i PEDALs regi HT14 eller VT15 får en aktivitet som tack? Vill du hänga med på denna fantastiska aktivitet men inte har jobbat än? Vill du säkra din plats? Gå då med i vår grupp: PEDALs stalljobbare!

www.facebook.com/groups/1437942129793083

 

Innebandyn med PEDAL och Norrlands nation är inställd

Denna vecka och de fyra veckorna framöver är innebandyn inställd på grund av att universitet valt att boka hallen just vid de tillfällen vi har innebandy. Universitetet har företräde framför föreningars bokningar, därför blir det såhär.

 

Information om vick och dylikt

För att inte veckomejlen ska bli fullspäckade av olika skolor eller kommuner som vill komma i kontakt med studenter har styrelsen bestämt att information från kommuner och dylikt kommer läggas upp på hemsidan på en egen sida. Är du en student som är på jakt efter vick är det alltså en god i idé att kolla hemsidan någon gång ibland!

Länken till sidan är denna: www.pedalivaxjo.se/ut-i-arbetslivet/

 

Samsons spalt

Dagens spalt var tänkt åt att beröra ämnet mord och depression. Men jag tyckte inte det passade, så istället tänkte jag berätta om andra akten i operan Trollflöjten då Nattens drottning är väldigt arg på sin dotter, samtidigt som hon är väldigt ledsen på grund av sin man och Sarastro. Man skulle nästan kunna kalla henne deprimerad. I alla fall så ber hon sin dotter att mörda Sarastro.