Veckomejl v. 15

Hej alla påskfirande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om dansa med PEDAL, valborg med PEDAL och Linnéstudenterna, hälsning från STOOL, innebandy med Norrlands nation, Slottstallarnas föreningsmöte, kårval för Linnéstudenterna, kontorets öppettider och Samsons spalt.

Dansa med PEDAL

Dansa med Pedal närmar sig med stormsteg! På fredag mellan klockan 19-21 kommer det hållas en kurs i dansen Lindy hop och på lördag mellan klockan 11-13 kommer vi att dansa West Coast Swing!

Båda danserna är helt fristående och ingen förkunskap krävs för att dansa på varken fredagen eller lördagen. Därför ger vi er chansen att välja den dag, och dans, som ni känner er mest taggade på (självklart får ni dansa båda dagarna, och danserna, om ni vill det)

För att läsa mer om danserna och upplägget spana in evenemanget! Sista anmälningsdag är på onsdag!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/1393202887666880/

 

Valborg med PEDAL och Linnéstudenterna

Under Valborg bjuder PEDAL  in till ett spektakulärt event i form av boxning på Tufvanängen, och då i extremt överdimensionerad form! Kom dit och utmana sittande styrelse, eller ta med en vän och gör denne till ovän! För att delta krävs inget pedalmedlemskap, men väl ett medlemskap i Linnéstudenterna. Detta event är en del av flera olika event som Linnéstudenterna står bakom denna dag. Kom och gör dagen på ängen oförglömlig tillsammans med oss!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/844850092229635/

 

Hälsning från STOOL

STOOL hälsar att de arbetar för fullt och att ni inte ska glömma bort dem. De hoppas att de kommer kunna släppa information om evenemang inom en snar framtid.

Innebandy med Norrlands nation

På torsdag är det dags för innebandy igen och den är precis som vanligt mellan klockan 17.00–18.00 på Olympen! Om du tänker delta, se till att vara i relativt god tid eftersom det finns få platser och det är först till kvarn som gäller. För att spela måste man vara medlem i antingen Norrlands nation eller i Pedal. Det du behöver ha med dig är en innebandyklubba och ett gott humör!

 

Slottstallarnas föreningsmöte

Imorgon har Slottstallarna föreningsmöte och stallmästaren skulle bli glad om ni medlemmar skulle vilja skicka in era tankar och synpunkter om Slottstallarna till stallmastare@pedalivaxjo.se! Ni behöver dock inte skicka in saker som ni nämnt i utvärderingar och liknande, dessa har redan noterats!

 

Kårval för Linnéstudenterna

Just i detta nu är kårvalet igång och man har till den 12:e april på sig för att rösta. Följ länken för att genomföra din röst och se vilka som kandiderar till Linnéstudenternas styrelse!

www.linnestudenterna.se/studentliv/karvalet-2015-the-student-union-election-2015/rosta-i-karvalet/

 

Kontorets öppettider

Imorgon har kontoret öppet som vanligt mellan 12 och 13 och då har alla som var med F. E. S. T. med PEDAL ett utmärkt tillfälle att hämta märket till sittningen! Ni som inte var med kan såklart komma och snacka skit, köpa märken eller lära er göteborgska.

 

Samsons spalt

Det är röd dag idag. Jag är därför inte förmögen att skriva en spalt idag. Synd, för jag hade kunnat pränta ned några ord om tankarna jag fick idag när jag zappade förbi ”Svenska hollywoodfruar” och då minnet dök upp om en VFU-elev som sa till mig: ”Det finns allt en liten Gunilla Persson inom dig”.