Veckomejl v. 14

Hej alla gula (för att det är påsk) medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om Full Moon Party, F. E. S. T. med PEDAL, Innebandy med PEDAL och Norrlands nation, Slottstallarnas föreningsmöte, Kickoff 2015, Gislaveds gymnasium söker vikarier, Tingsryds kommun söker vikarie och Samsons spalt.


Full Moon Party

Tack till alla som var med och bidrog till Full Moon Party med PANG och VISKA! Vi hoppas att ni hade roligt!

 

F. E. S. T. med PEDAL

Vi hoppas att ni inte missat att bilderna från den senaste sittningen ligger ute nu, ta en titt med detsamma om du inte gjort det!

 

Innebandy med PEDAL och Norrlands nation

På torsdag är innebandyn inställd på grund av skärtorsdag. Delar av styrelsen ska till Blåkulla och vi hoppas att ni hänger med och dyker upp nästa vecka istället!

 

Slottstallarnas föreningsmöte

Den 7/4 har Slottstallarna föreningsmöte och stallmästaren skulle bli glad om ni medlemmar skulle vilja skicka in era tankar och synpunkter om Slottstallarna till stallmastare@pedalivaxjo.se! Ni behöver dock inte skicka in saker som ni nämnt i utvärderingar och liknande, dessa har redan noterats!

 

Kickoff 2015

Kickoffgruppen hälsar att de är taggade till tusen över att ha tillsatt alla lagledare och funkisar, tack till alla som sökte!

Ni som blivit funkisar kommer att få ett mejl om informationsmöte nästa vecka och för er lagledare kommer det information inom kort!

Till sist vill de välkomna alla pedalare till Pedalängen under kickoffen – låt oss göra den orange så det bara skriker om det!

 

Gislaveds gymnasium söker vikarier

Gislaveds gymnasium söker svensk/engelsklärare som är intresserade av att jobba! Är du intresserad mejla Johan.strindlund@edu.gislaved.se!

 

Tingsryds kommun söker vikarie

Tingsryds kommun har bett oss om att få gå ut med följande text i veckomejlet:

”Tingsryds kommun söker vikarier till Barn- och utbildningsförvaltningen!

Vi söker just nu vikarier för arbete inom Tingsryds kommuns olika förskolor och skolor. Det kan röra sig om enskilda dagar men även längre vikariat.

Våra barn och elever ska lämna våra verksamheter med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ditt uppdrag är att tillsammans med duktiga kollegor stimulera till att utveckla kunskaper och värden som förbereder dem för framtiden. Vill du hjälpa oss med det?

I första hand söker vi dig som är under utbildning till förskolelärare eller lärare. Vi sätter mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är meriterande men inget krav.

Ansök via annonsen nedan

http://www.aditrorecruit.com/Public/Assignment.aspx?guidAssignment=8bc80351-90df-4907-9287-b69bad08d92a

 

Samsons spalt

Snart är det påsk. Fick ni också en påminnelse om Häxprocesserna i skolan varje år kring påsk istället för varför vi faktiskt firar påsk? Jag fick det i alla fall, och det var nog därför jag innan religionsvetenskapen kunde mer om tortyrmetoder man använde mot de utpekade ”häxorna” än om vad som egentligen berättas om Jesus under påsken.

Med denna muntra spalt vill jag, tillsammans med hela styrelsen, önska er en riktigt glad påsk!