Veckomejl v. 9

Hej alla glada medlemmar!

Veckans mejl innehåller information om Kontorets öppettider,Jobba med PEDAL, PEDAL går på spinning, Årets Kickoff-grupp och Arbetsmarknadsdag med Amår.

  1. Kontorets öppettider och klädinsamling!

Som vanligt slår vi upp dörrarna till vårt kontor på tisdag kl 12-13. På plats finns Caroline och Rebecka. Kom förbi och ta en kaffe, köp ett märke eller bara häng! En nyhet är att vi har startat en klädinsamling på kontoret! Har du kläder du inte behöver? Kom då och lämna dem till oss så kommer de att gå till välgörande ändamål.

Kontoret hittar du mittemot receptionen i H-huset.

 

  1. Det är dags att snöra på sig gympaskorna igen och jobba med PEDAL.

Denna vecka är det återigen äntligen dags för PEDAL att inta Slottsstallarna för ännu en ansvarsvecka. Datumen som gäller för detta är torsdagen 1/3 och fredagen 2/3. Mer info finns i evenemanget:

https://www.facebook.com/events/966810796811318/

 

  1. Dags att röra på kroppen?

På lördag den 3/3 går nämligen PEDAL på spinning tillsammans med aktivitetsutskottet FIOOL! Spinningen kommer att hållas av vår aktivitetsansvariga vid namn Nils och passet är 50 minuter långt.

 

Till detta evenemang är det max 19 deltagare som gäller, vilket innebär att ni måste anmäla er genom att skicka mail till aktivitet@pedalivaxjo.se

All info du kan tänkas behöva hittar du i evenemanget:

https://www.facebook.com/events/2049635801984806/

 

  1. Årets kickoffgrupp är äntligen utsedd!

Vår general, Viktor Andersson, har efter intensiva och långa intervjuer med många sökanden kommit fram till vilka han ska planera och genomföra årets bästa vecka tillsammans med. Dessa 8 själar är:

Anton Augustsson – en av två kreativa pågar från skånelandet. Anton har gedigna erfarenheter från nationslivet och att bedriva verksamheter samt större projekt från Sivans. I årets kickoffgrupp är det Anton som enligt honom själv är CFO och därmed har det övergripande ansvaret för budgeten, med andra ord ekonomiansvarig

Agnes Kilman – en frisk fläkt bland alla dinosaurier från 14/15 då Agnes började studera i höstas. Med sina 22 unga år och endast en termin i bagaget har Agnes redan visat prov på bra driv i form av engagemang inom POOL och i nationslivet. Agnes har tidigare erfarenheter av styrelseuppdrag inom en dansförening. I kickoffgruppen detta året kommer Agnes att axla en av rollerna som lekansvarig.

Max Neij – Gammal är äldst, Max en pratglad och utåtriktad gubbe från Nässjö. I sin inskickade ansökan beskrev Max sig själv som en otroligt motiverad person med mycket kloka och häftiga idéer kring kickoffveckan, något som under intervjun kom att bekräftas men också späs på ytterligare. Lagledaransvarig är Max främsta uppgift i kickoffgruppen.

Kevin Efverman – Med ett ständigt leende på läpparna och en sprudlande energi som sprider sig som en aura runt Kevin är jag som general övertygad om att Kevin kommer att bidra otroligt mycket under vårens planering men också under vecka 35. Tidigare har Kevin suttit två år i POOL. Genom att visa prov på många kloka idéer under intervjun har det lett till att Kevin sitter på posten som lekansvarig.

Fredrica Aronsson – Med bägge fötterna på jorden och tillsammans med gubben från Nässjö står Fredrica för mycket åldersrelaterad rutin i årets kickoffgrupp. Fredrica har tidigare varit aktiv inom nationslivet samt varit lagledare vid två tillfällen under pedals nollning. Fredrica har därför goda erfarenheter kring vad det innebär att vara lagledare och kommer därför att sitta på posten som lagledaransvarig.

Kajsa Bertilsson – En glad och sprallig dam som ständigt har nära till skratt och är inte snål när det kommer till att dela med sig av det goda humöret. Kajsa har tidigare suttit i pool, varit funktionär, fejknolla och lagledare under Pedals kickoffvecka. Kajsa har med det en bred erfarenhet och hennes främsta uppdrag under veckan blir att fortsätta utveckla och sköta det arbetet som funktionärerna gör under veckan. Kajsa är med andra ord funktionärsansvarig.

Joel Hallenborg – idésprutan från Eslöv. Joel visade med en briljant ansökan och likaså intervju att han har mycket att bidra med till planeringen av kickoffveckan. Främst genom många innovativa idéer har Joel fått axla en ny post inom kickoffgruppen nämligen; Sponsor/Samarbete då en av årets visioner med kickoffveckan är att utveckla fler samarbeten med föreningar och företag. Joel sitter även med i STOOL.

Nina Lundh – En harmonisk och stabil tjej med en god förmåga till att upprätta men också upprätthålla struktur när det kommer till planering och arbete. Nina har tidigare erfarenheter inom nationslivet och Sivans. Utöver det så har Nina varit funktionär under pedals förra nollningen och kommer därför att dra nytta av den erfarenheten då hon är en av två funktionärsansvariga.

 

  1. Arbetsmarknadsdag med Amår

Nu på torsdag den 1/3 hålls Amår, en arbetsmarknadsdag där olika arbetsgivare och kommuner bjuds in för att informera studenter om deras verksamhet inom företaget eller kommunen. Mässan hålls i N-, K – och H-huset och det kommer anordnas olika tävlingar och andra trevligheter under dagen. Titta förbi och se om det är något för dig vettja!

Mer information finns på Amårs hemsida: https://www.amar.nu/

Det var allt för denna veckan!

Taco hej! // Power King