Veckomejl v.8

Hej alla fantastiska medlemmar!

Veckans mejl innehåller information om Kontorets öppettider, Ut i arbetslivet, Quiztorsdag med STOOL, Bootcamp med FIOOL, Jobba med PEDAL och Power Kings spalt.

  1. Kontorets öppettider och klädinsamling!

Som vanligt slår vi upp dörrarna till vårt jättestora kontor på tisdag kl 12-13. På plats finns Matilda och Petter. Kom förbi och ta en kaffe, köp ett märke eller bara häng! En nyhet för denna veckan är att vi startar en klädinsamling på kontoret! Har du kläder du inte behöver? Kom då och lämna dem till oss så kommer de att gå till välgörande ändamål.

Kontoret hittar du mittemot receptionen i H-huset.

 

  1. Ut i arbetslivet

CISV är en ideell organisation som nu söker ledare och projektledare för volontärarbete till några av sina sommarläger i både England och Strängnäs. All info du behöver hittar du här: https://www.cisv.se/lediga-uppdrag/

Har du frågor kan du kontakta Åsa Erikson som själv arbetar med organisationen på telefonnummer 072-3281646. Vill du hellre komma i kontakt med någon som varit ledare eller projektledare på ett av CISVs läger? Kontakta då Rebecka Fridström på 073-3223290.

 

  1. Quiztorsdag upcoming!

Torsdagen den 22/2 anordnar STOOL en uppdaterad version av pluggkväll, närmare bestämt en quiztorsdag med Joel. Kvällen börjar med ett utbildningsquiz och fortsätter sen som vanligt med möjligheter till att plugga, diskutera uppgifter och såklart dricka kaffe.

Närmare information hittar du i här:

https://www.facebook.com/events/289919161537485/

 

  1. Haft en stillasittànde tentavecka? Perfekt!

På lördag den 24/2 går nämligen PEDAL på Bootcamp tillsammans med aktivitetsutskottet FIOOL! Bootcamp är ett tufft och energifyllt pass där träningen består av många olika redskap men även kroppsviktsövningar. Instruktör för detta är Pedals egna Fernando som kommer peppa oss till max med grym musik i bakgrunden.

 

Till detta evenemang är det max 40 deltagare som gäller, vilket innebär att ni måste anmäla er genom att skicka mail till aktivitet@pedalivaxjo.se

All info du kan tänkas behöva hittar du i evenemanget:

https://www.facebook.com/events/2029509667314478/

 

  1. Det är dags att snöra på sig gympaskorna igen och jobba med PEDAL.

Vecka 9 är det återigen dags för PEDAL att inta Slottsstallarna för ännu en ansvarsvecka. Datumen som gäller för detta är torsdagen 1/3 och fredagen 2/3. Mer info finns i evenemanget:

https://www.facebook.com/events/966810796811318/

  1. Power Kings spalt

Så var ännu en fantastisk vecka med PEDAL i hamn och så mycket kul vi hunnit med! Tydligen har jag haft så kul att jag blivit sjuk på kuppen. Men vad gör det när en haft en grym helg tillsammans med alla härliga pedalare? Och just med tanke på att jag blivit sjuk så blir veckans spalt inte min bästa men jag tänkte i alla fall berätta lite om mina reflektioner kring lördagens after-ski.

I lördags var det alltså som bekant after-ski med POOL och hur kul var inte det? Det var en sån energi och glädje som fyllde Stallarna den kvällen att jag blir helt lycklig bara jag tänker på det. Denna gång var även S.MI.SK med oss och vilken succé det blev! Golvet gungade (bokstavligen) av allt dansande och hoppande och alla verkade så förväntansfulla på vad kvällen hade att erbjuda.

Ni som var på plats vet ju att kvällen började med ett musikquiz som vinnarskallen själv råkade vinna, såklart med hjälp utav mina kompanjoner Felicia och Chritte! Och hur grymt var inte POOLs framförande? Med egenskriven text och koreografi till låten YMCA presenterade dem sig själva med en enorm glädje och en kunde se stoltheten i deras ögon, ni var grymma POOL! Efter det följde massa dans, massa sång och även ett framförande av oss i styrelsen som jag själv tycker blev riktigt lyckat! På plats fanns även Max Law som framförde några gamla godingar och skapade riktigt go stämning bland alla pedalare och S.MI.SKare. Grym kväll med andra ord!

Kvällen blev som sagt enligt mig en succé och efter att ha pratat med några POOLare i efterhand verkar de själva helnöjda och stolta efter deras första evenemang, grymt jobbat!

 

Nä, nu ska jag bädda ner mig igen och försöka bli frisk. Ha det så bra så hörs vi nästa vecka!

 

Vill du skriva en gästspalt? Hör av dig till mig (Louise Månsson) på facebook eller mejla mig på admin@pedalivaxjo.se så löser vi det!

 

Taco hej! // Power King