VECKOMEJL V. 8

Hallå alla flörtiga medlemmar!

Veckans mejl innehåller information om kontorets öppettider, pluggkväll och quiz med PEDAL, möjlighet att bli studentrepresentant för förskollärarutbildningen, jobbvecka med PEDAL, Supersittning, extrainsatt årsmöte samt Masens spalt.

  1. Kontorets öppettider

Måndagsångest? Icke! Här är det endast längtan inför tisdagen som gäller! Vårt underbara och inbjudande kontor har öppet på tisdag mellan 12:00-13:00. Där hittar du Synsam och Hedwig som gärna berättar om sina känslor för våren. Du hittar kontoret mittemot receptionen i H-huset!

  1. Plugga stenhårt med PEDAL!

Månadens pluggkväll och quiz med PEDAL ligger äntligen och väntar runt hörnet! Måndagen den 20/2 klockan 17:00 är det dags att vässa pennorna, ladda upp datorerna och pallra sig till skolan för att studera tillsammans med fina kamrater, och kanske skryta lite om sina kunskaper i kvällens utbildningsquiz!

Information om eventet hittar ni här:

https://www.facebook.com/events/614473658736366/

  1. Sugen på att extraknäcka?

Linnéstudenterna söker nu efter en studentrepresentant för förskollärarutbildningen. Som studentrepresentant är du med och påverkar utbildningen och får ett arvode på 350 kr/mötestillfälle. Du skickar din intresseanmälan till representant@linnestudenterna.se

Att vara studentrepresentant är ett superenkelt sätt att tjäna några extra kronor och är även en otroligt bra merit att ha på sitt CV inför framtidens jobbsökande.

  1. PEDAL intar Slottsstallarna till förmån för WWF!

Återigen är det dags för PEDAL att inta Slottsstallarna under en vecka, och vi söker nu efter jobbare! Som jobbare på Slottsstallarna så får du under ditt jobbpass hänga med sköna människor, lyssna på fantastisk musik, dricka så mycket alkoholfri dricka du vill samt äta hur många panpizzor, piroger eller nachotallrikar du vill. Efter ditt jobbpass får du också ett halvt jobbkort, som du kan använda till att antingen smita förbi kön en valfri kväll eller skippa betalningen. Dessutom så får du vara med på Pedals tackaktivitet för våra jobbare som kommer äga rum senare i vår.

Dagarna som gäller är följande:

Torsdagen den 2/3 17:00 – cirka 01:00
Fredagen den 3/3 20:00 – cirka 03:30
Det är även bestämt att all dricks PEDAL får in under sina jobbveckor kommer skänkas oavkortat till Världsnaturfonden.

Mer information om att jobba med PEDAL hittar du i evenemanget:

https://www.facebook.com/events/230775540718084/?notif_t=plan_user_invited&notif_id=1487528219342168

  1. PEDAL bjuder in till Supersittning!

POOL och våra socialt ansvariga bjuder in till Supersittning! Lördagen den 18/3 är det dags att dra på sig sin hemliga superhjälte-outfit, klä ut sig till sin superonda tvilling eller kanske klä ut sig till en riktig vardagshjälte! Bara din fantasti sätter gränser!

Biljettsläpp äger rum torsdagen den 9/3 klockan 18:00!

Mer information hittar du i evenemanget:

https://www.facebook.com/events/389416191420224/

  1. Extrainsatt årsmöte

Styrelsen kallar till ett extrainsatt årsmöte!

Efter mycket övervägande och diskuterande har styrelsen konkretiserat våra kriterier för det ekonomiska bidraget. Kom till årsmötet för att veta mer om Pedals Ekonomiska Bidrag.

På samma extrainsatta årsmöte kommer vi även att diskutera några ändring i den nya posten som röstades igenom på årsmötet 2016.

Det extrainsatta årsmötet kommer äga rum klockan 18:00 den 1/3, sal kommer inom kort. Håll utkik efter mer info på vår facebooksida, och i eventet!

https://www.facebook.com/events/1575559509125207/

  1. Masens spalt

Hade ni en fin Alla Hjärtans Dag? Var det någon hemlig beundrare som klev fram från skuggorna och visade sin kärlek? Det har faktiskt hänt mig en gång, fast jag förstod inte det förens långt efteråt.

Det var flera somrar sen när jag jobbade på en festival i Dalarna. Just den dagen stod jag utomhus på backstageområdet och bistod med vatten och diverse godsaker för all personal och funktioner. Det staplar fram två trötta grabbar som tacksamt tog emot de kakor jag serverade. Den ena försökte skämta om hur han skulle ta med sig hela vattendunken för han var så törstig, och jag svarade tröttsamt på hans torra skämt med ett halvhjärtat komiskt svar tillbaka. Ni förstår, har man slitit 14 timmar per dag i en veckas tid, och fått höra samma slags skämt oändligt många gånger så är tålamodet rätt bra förminskat och ens comeback ligger lite på autosvar.

Grabben pratar på om den här oerhört spännande vattendunken, och vid det här laget var jag mer intresserad av mitt arbete än hans småprat. “Näe, jag förstår dig. En dunk vill man inte bli av med” sa han. Jag höll tröttsamt med honom. “En dunk är ju faktiskt väldigt bra att ha” fortsatte han. Jag kunde inte bry mig mindre. “Är du en dunk?” frågade han. Jag kollade på honom, helt oförstådd att jag precis fått höra norra Europas sämsta raggningsreplik. Jag förstod att han ville ha ett svar, men jag var helt ställd av den absurda frågan. Min respons är inte något jag är så stolt över, då jag i tystnad plockade jag upp en disktrasa och lämnade min servering för att torka borden. Kvar stod han, och legenden säger att han fortfarande står kvar, och väntar på att få svar på sin fråga om jag är en dunk eller inte.