Veckomejl v. 52

Hej alla nedräknande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om tack för julstämningen, enkät till STOOL, sök till Pedals utskott, LNU basketcup, kontorets öppettider och spalten.

Tack för julstämningen

I tisdags fylldes Slottstallarna av pyssliga pedalare. Apelsiner med nejlikor, marsipangrisar (och andra… figurer) och julkort var några av de kreationer som tillverkades. Stort tack till er som bidrog till julstämningen på julpysslet!

 

Enkät till STOOL

Pedals utbildningsutskott STOOL har utformat en enkät för att ge dig möjligheten att ge dina tankar och idéer om deras arbete under verksamhetsåret. Vilka frågor vill du ska lyftas? Vad skulle du vara intresserad av för evenemang i utbildningssyfte? Enkäten består av tio frågor där du exempelvis kan föreslå föreläsningar och utbildningsresor. Den tar bara några minuter att svara på, så ta nu chansen att göra din utbildning ännu bättre!

Länk till enkäten: https://sv.surveymonkey.com/r/STTSCR3

 

Sök till Pedals utskott

Vill du engagera dig i Pedal? Sök då till Pedals utskott! Nu är det hög tid för dig som vill engagera dig i något av Pedals utskott att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är den 10 januari. För information om vad Pedals utskott gör och vad det innebär att vara en del av dessa hittar du här:

https://www.facebook.com/events/1682363788668300/

Välkommen med din ansökan!

 

LNU Basketcup

VUGI & FIKS bjuder in alla studentföreningar vid Linnéuniversitetet i Växjö och Kalmar till att delta i årets ”LNU Basketcup” den 17 januari! Det krävs tre spelare och en reserv för att bilda ett lag. Sista anmälningsdagen är den 4 januari. Skicka in er anmälan och ange förening, lagnamn och lagledare till basket@vugi.nu.

För mer information: https://www.facebook.com/events/492343450946265/

 

Kontorets öppettider

Nu stänger vi igen kontoret för i år och rattar om fokus mot allt vad jul och nyår innebär, men misströsta inte! På tisdag den 5 januari öppnar vi igen och håller öppet som vanligt mellan klockan 12:00 och 13:00. Kom förbi och berätta om dina nyårslöften, om vem som fick mandeln och ställ alla frågor du möjligtvis kan komma på om Pedals utskott och bli inspirerad till varför just du ska söka!

 

Spalten

Å hela styrelsens vägnar vill jag bara avsluta årets sista veckomejl med att önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Tack för allt ni har bidragit med för att göra 2015 till ett kanonår. Ta hand om er och ladda batterierna, så ses vi igen år 2016, redo att inta campus i sann orange anda!