Veckomejl v. 51

Hej alla tindrande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om sista chansen att köpa ditt musikhjälpenmärke, Slottstallarnas medlemsmöte, julpyssla med Pedal, sök till Pedals utskott, kontorets öppettider och spalten.


Sista chansen att köpa ditt musikhjälpenmärke

Den här veckan är det sista chansen att skaffa sig ett musikhjälpenmärke. Det är därför ett ypperligt tillfälle att kika in på Pedalkontoret som håller öppet imorgon mellan 12:00 och 13:00. Har du inte möjlighet att svänga förbi men ändå vill bidra så tveka inte att kontakta Pedals styrelse, så löser dem det! Ta chansen och bidra du också. Tillsammans gör vi skillnad!

 

Slottstallarnas medlemsmöte

Idag kommer Slottstallarna hålla ett extrainsatt medlemsmöte. Ny styrelse ska väljas och du är varmt välkommen att deltaga! Mötet börjar klockan 17:00 och det äger rum på Slottstallarna. Kom dit och gör din röst hörd!

 

Julpyssla med Pedal

I jultid fylls Slottsstallarna av värme och ljus
Tomtar och pedalare gästar detta hus
I luften finns doften av pepparkakor och glögg
Hjärtan och kulor dekorerar den gran vi tidigare högg
För allergikerns skull finns här ingen bark
Men snön ligger eventuellt tung på tak och mark
Där på bordet finns en duk som är mer orange än röd
Men glöm ej att i jul avnjuta vegojulskinkan på julebröd
Vartenda år under juletid, fylls Pedals hjärta av julefrid.

Vi fortsätter med en uppskattad jultradition och bjuder in alla er kära medlemmar till julpyssel på Slottsstallarna imorgon klockan 17:00 – 20:00.

Tillverka egna julkort och julpynt, ät pepparkakor, drick glögg och sjung med till julmusiken. Kanske få vi höra Samson dra en och annan berättelse från förr. Välkomna att julpyssla med Pedal på Slottsstallarna! Mer info hittar ni i facebookevenemanget:

https://www.facebook.com/events/179424822405030/

 

Sök till Pedals utskott

Är du sugen på att engagera dig i Pedal? Sök då till Pedals utskott! Snart kommer mer information om vad det finns för poster att söka och även hur du går till väga för att söka dem. Så håll alla ögon och öron öppna!

 

Kontorets öppettider

Kontoret slår upp portarna imorgon klockan 12:00 och håller öppet en hel timme. Kom in i värmen och få julklappstips, ladda upp inför kvällens julpyssel och köp dig ett musikhjälpenmärke! Ryktet säger även att flera nya styrelsemedlemmar kommer att finnas på plats för er som vill spana in dem lite extra.

 

Spalten

Veckans spalt var tänkt att handla om julstämning. Efter trettioåtta försök att skriva något spännande om julstämning gav jag upp och bytte spår. Julstämningen har helt enkelt inte infunnit sig tillräckligt än. Nu har jag ändå nämnt ordet tre gånger och satsar på att kunna skriva något stämningsfullt nästa vecka. Ett uns av den beryktade känslan har ändå smugit sig på, det ska jag inte förneka. Det kom i helgen då det traditionella ”Julgodis hos mormor” gick av stapeln. Traditioner ingiver kanske lite julstämning. Knäck också. Femton familjemedlemmar med diverse kladdiga ingredienser på fingrarna på liten yta även så. Den sistnämna faktorn kanske mest ingiver en känsla av kaos. Fast det är bara så det ska vara.

Topplista över det smaskigaste julgodiset:

  1. Knäck
  2. Rocky road
  3. Nougatfylld mandelmassa

Helt objektivt, naturligtvis.