Veckomejl v. 50

Hej alla adventsmysiga medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om finsittningen på Teleborgs slott, pumptömning på Slottstallarna, julpyssla med Pedal, Slottstallarnas medlemsmöte, Linnéstudenternas medlemsmöte, tack till alla stalljobbare, Musikhjälpen på Sivans, kontorets öppettider och Brennings spalt.

Finsittningen på Teleborgs slott

Tack alla fina medlemmar som var med och gjorde sittningen på slottet alldeles alldeles underbar! Vi hoppas att ni som var där hade en trevlig kväll. Stiligare pedalare får man leta efter.

 

Pumptömning på Slottstallarna

På fredag den 11 december blir det en storslagen pumptömning på Slottsstallarna och vi behöver jobbare! Jobbtiderna blir 19.00 – ca 03.30. I jobbpasset ingår en helt awesome kväll med underbart sällskap, mat, snacks och alla alkoholfria drycker ni vill ha! Dessutom får du som tack ett HELT jobbkort som du kan gå förbi kön tillsammans med en vän och du behöver inte betala i kassan.

Anmäl er genom att skicka ett mail till jobbansvarig@pedalivaxjo.se
Skriv namn, mobilnummer, personnummer och eventuella önskemål.

 

Julpyssla med Pedal

Vi fortsätter med en uppskattad jultradition och bjuder in alla er kära medlemmar till julpyssel på Slottsstallarna tisdagen den 15 december klockan 17:00 – 20:00.

Tillverka egna julkort och julpynt, ät pepparkakor, drick glögg och sjung med till julmusiken. Kanske få vi höra Samson dra en och annan berättelse från förr. Välkomna att julpyssla med Pedal på Slottsstallarna! Mer info finnes i facebookevenemanget:

https://www.facebook.com/events/179424822405030/

 

Slottstallarnas medlemsmöte

Måndagen den 14 december klockan 17:00 kommer Slottstallarna hålla ett extrainsatt medlemsmöte. Ny styrelse ska väljas och du är varmt välkommen att deltaga! Mötet kommer att hållas på Slottstallarna.

 

Linnéstudenternas medlemsmöte

På onsdag den 9 december klockan 17:00 håller Linnéstudenterna medlemsmöte och en valberedning samt fyllnadsval till Linnéstudenternas styrelse ska väljas. Kom dit och gör din röst hörd!

Information om mötet och hur du går tillväga om du vill söka en post hittar du här:

https://www.facebook.com/events/1141767265850942/

 

Tack alla stalljobbare

Tack alla ni fantastiska som jobbade på Slottstallarna i torsdags och fredags! Detta var Pedals sista jobbvecka för i år och vi hoppas att ni som jobbat under terminen har tyckt att det varit roligt och vill jobba fler gånger! Som tack för arbetet går alla Pedals medlemmar in för halva priset på pumptömningen på fredag. Glöm inte att visa ditt pedalmedlemskap i entrékassan!

 

Musikhjälpen på Sivans

Fortsätt bidra till Musikhjälpen genom att svänga förbi kontoret och köp ditt musikhjälpenmärke. Vi säljer under kontorets ordinarie öppettider, tisdagar klockan 12:00 – 13:00. Nu på lördag, den 12 december, kommer märken även att säljas på Sivans! Så skramla fram femtio kronor och skaffa dig ett märke.

Tillsammans är detta en unik möjlighet att hjälpa till, hoppas DU vill vara med oss!

 

Kontorets öppettider

Imorgon är kontoret öppet som vanligt mellan klockan 12:00 och 13:00. Kom förbi och köp ditt musikhjälpenmärken, prata strunt eller kika bara in och säg hej!

 

Brennings spalt

”Känn ingen press nästa vecka Brenning…” Samsons avslutande ord i den allra sista Samsons spalt. Denna Brenning råkar vara jag. Hej! Som ny webb/info är det mitt jobb att ta över tangenterna, både när det gäller veckomejlsknåpande och informering på hemsidan, men framför allt så är det mitt uppdrag att ta över den mytomspunna spalten. En kommentar om det: hujedamej. Jag menar, hur ska Samson klara sig utan sin kära spalt? Detta forum där han fått yttra diverse åsikter och berättelser om allt från nationalsången och franska siffror till poesi och förstås; opera. Jag lovar att göra mitt yttersta för att fylla spalten med något läsvärt, eller i alla fall något läsbart. Vi börjar där. Sen kan det bara bli bättre!

Fun fact: Den genomsnittliga människan skrattar tio gånger om dagen.

Jag utmanar alla medlemmar att skratta minst det dubbla. Varje dag. Ett gott skratt sägs ju förlänga livet!