Veckomejl v. 51

Hej alla julklappsköpande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om Musikhjälpen, Framtidsverkets enkät, undervisning av svenska som andraspråk, kontorets öppettider och spalten.

Musikhjälpen

Vi vill rikta ett jättestort tack till alla som varit med Pedal, Pax, Ehvs, Kommedia, Smisk, Samvete och Viska i insamlingen för Musikhjälpens kamp mot HIV!! Genom era generösa bidrag har vi nu satt in 11 900 kronor som går direkt till ändamålet att stoppa spridningen av HIV världen över! Vi tackar er alla för att ni bidragit och hoppas att ni kommer tycka om era fina märken!

 

Framtidsverkets enkät

Framtidsverket, en organisation vars syfte är att göra arbetsmarknaden mer synlig för studenter och nyligen examinerade, har kontaktat PEDAL för att sprida en enkät kring studenters inställning till att flytta eller stanna kvar i samband med examen. Var vänlig ta några minuter av er tid och fyll i denna: http://goo.gl/T8IFa5

 

Undervisning av svenska som andraspråk

Ett företag som samarbetar med utbildningsföretag vill komma i kontakt med studenter som vill arbeta med undervisning i svenska som andraspråk. Kravet är att man går en lärarutbildning och vill jobba extra då och då. Är du intresserad, kontakta då Pedal så vidarebefordrar vi ditt intresse!

 

Kontorets öppettider

Trots att kontoret är öppet lite då och då när styrelsen tycker att det passar så erbjuder vi en fast öppettid, vilken infaller imorgon klockan 12.00! Köp märken, få tips på julklappsrim eller snacka bara en massa skit!

 

Spalten

På uppdrag av styrelsen skulle detta vara en julig spalt. Men hur lätt är det när det regnar ute och julkalendern utspelar sig på Kroatien där snön är obefintlig?

I lördags var det Lucia. På Lucian i nian var jag tomte och var den första tomten på år som tog läsandet av Viktor Rydbergs Tomten på allvar och faktiskt läste att han var vaken. Det var ett obehagligt luciatåg. Lösskägget jag hade fastnade i min tandställning. Det var inte trevligt.