Utskottsansökningar!

Nu kära medlemmar är det dags att söka till de två olika utskotten Pedal har: STOOL och POOL! Nedan kan ni läsa om de olika utskotten, sista ansökningsdag och lite annat smått och gott! In med ansökningarna!

Utbildningsutskottet – STudieorienteradeOrangeOverallkläddaLärarstudenter. (STOOL)
Vill du vara med att påverka, förändra och driva lärarutbildningen framåt? Då tycker vi att du ska söka till Pedals utbildningsutskott STOOL!
Utbildningsutskottet anordnar föreläsningar under terminen, som på ett eller annat sätt anknyter till läraryrket. Utöver detta försöker vi även att anordna en utbildningsresa, exempelvis besökte vi museum i Stockholm förra terminen (HT14).
Att vara engagerad i utbildningsutskottet är att göra en insats för sin egen, sina kurskamraters samt framtida lärarstudenters utbildning. Man får dessutom en unik inblick i hur universitetet fungerar. För att kunna fortsätta utvecklas behöver vi fler som vill göra en insats. Är du intresserad av att hjälpa till? Skicka då ett mejl till utb@pedalivaxjo.se och berätta lite om dig själv och varför du vill vara med i STOOL. Senast 11 januari vill vi ha din ansökan. Ifall du har några frågor angående utskottet är du välkommen att kontakta utbildningsansvariga Elin Johansson eller David Toll Stålbom för mer information.

Sociala utskottet: PartyfixandeOrangeOverallkläddaLärare (POOL)
Vi är det utskott vars huvuduppgift är att anordna sociala aktiviteter såsom sittningar, sportarrangemang och andra festligheter. Vi träffas en gång i veckan och brainstormar fram kommande evenemang med Pedal. Välkommen in bakom kulisserna till Pedals grymma sittningar eller de andra fysiskt krävande aktiviteter som vi fixar tillsammans.
Är du full av idéer, inte folkskygg, initiativrik och känner att du vill engagera dig i Pedals festligaste utskott? Som utskottsmedlem sitter du på ett år och förväntas vara med och planera samt ansvara för diverse olika evenemang för Pedals medlemmar under året. I din ansökan ska du ha med lite info om vem du är, vad du pluggar och vad just du kan bidra med i utskottet!
Ansökan skickas till social@pedalivaxjo.se senast den 11 januari och har du frågor eller vill ha mer information om utskottet är du välkommen att kontakta socialt ansvariga Carin Johansson eller Joki Hansson.
Deadline för ansökan till POOL är den 11 januari-15