Veckomejl v. 5

Hallå alla fantastiska medlemmar!

Veckans mejl kommer innehålla information om Afterski med PEDAL, ansökan till General, välkomstmässan, ansökan till STOOL, Examenshögtid samt Masens spalt.


Kontorets öppettider

Denna vecka är en utav de få veckor som kontoret inte kommer ha öppet. Du hittar oss istället på välkomstmässan. Mer information om det hittar du längre ner i veckomejlet.

Dags att slita av sig pjäxorna och skaka av snön,

för det börjar närma sig Afterski med PEDAL! Lördagen den 11/2 möts vi på Slottsstallarna för en fantastisk kväll tillsammans! Biljettsläpp kommer ske på torsdag den 2/2 klockan 18:00 utanför Pedals kontor, som ni hittar mittemot receptionen i H-huset.

Det går även ett rykte att POOL har planerat en överraskning! Håll utkik på evenemanget för mer information:

https://www.facebook.com/events/211563655975590/

POOL söker två jobbare till årets Afterski! Intresserad? Hör av dig till social@pedalivaxjo.se!

Regenter på andra sidan bardisken!

Stort tack till våra hjältar som jobbade förra veckan med PEDAL på Slottsstallarna! Både torsdagen och fredagen blev succé, och tack vare er fantastiska prestation så går alla medlemmar i PEDAL in för halva priset denna veckan på Slottsstallarna!

Vem kommer bli årets General?

Kanske blir det du? Du skickar in din ansökan till pedal@pedalivaxjo.se innan fredagen den 3/3 klockan 23:59. Information om ansökan och Generalens uppgifter hittar du i detta evenemang:

https://www.facebook.com/events/929581870510795/

Kom och tävla med oss!

Under tisdagen den 31/1 mellan 10:00-14:30 i K-huset! Se till att gå en runda och kika in alla spännande utställare, men viktigast av allt är att ni går förbi Pedals bord och kommer och hälsar på oss och tar del i vår tävling! Tävlingen går ut på att du ska svara på PEDAL-relaterade frågor, och vinnarna kommer presenteras

Sökes: härlig pedalare som vill engagera sig!

Nu är ansökningarna ute för STOOL 2017! Vi söker efter dig som är sugen på att engagera dig i Pedals utbildningsutskott STOOL, och det finns inga regler eller direktiv om hur länge du ska ha varit medlem eller hur aktiv du har varit. Alla ansökningar är välkomna!

Mer information hittar ni i evenemanget:
https://www.facebook.com/events/618297031673968/?ti=icl

Bra pluggat!

Förra veckans pluggkväll blev som förväntat en succé! Stort grattis till Marcus Nilsson, Emilia Larsson och Mikael Broberg i lag Usual Suspects som kom på en stark förstaplats med alla rätt i kvällens quiz.

Snart är sommaren här,

och det innebär att snart är det dags för examenshögtiden för de som tar examen i juni 2017. Har du några idéer och förslag om examenshögtiden kan du höra av dig till följande studenter:
Ämneslärare: Frida Olsson, Alexandra Alexandersson, Nils Grote
Grundskollärare 4-6: Tilda Olsson
Grundskollärare F-3: Ida Wångelid
Grundskollärare med inriktning fritidshem: Nicolina Ebers, Evelina Alfengård

Masens spalt

Alla hjärtans dag börjar närma sig. För vissa är det ingen speciell dag, för andra så är det en magisk dag fylld av extra kärlek. Just denna mas har inget speciellt förberett (i väntan på den perfekta kullan såklart), men när jag var yngre så hade jag stora förväntningar inför varje februari. Ibland fick jag gulliga kort, ibland fick jag klara mig utan. Det sjukaste jag någonsin har fått var från min pojkvän jag hade i lågstadiet. Han gick igenom sin avlidne mormors ägodelar och och hittade en diamantring som han slog in ett C5-kuvert och gav mig. Men hör och häpna, mina föräldrar tyckte det var lite opassande och jag fick lämna tillbaka ringen. Så kom ihåg det peeps, vad ni än gör på alla hjärtans dag, ge inte bort stöldgods till er käresta. Era föräldrar kommer antagligen inte tycka att det är en bra idé.