Veckomejl v. 4

Hallå alla pluggsugna medlemmar!

Veckans mejl kommer innehålla information om kontorets öppettider, Afterski med PEDAL, Generalansökan, Pluggkväll med PEDAL, Jobbvecka med PEDAL, Aktivitets- och lokalansvarig och Masens spalt.

Kontorets öppettider

Sugen på att läsa om de hetaste besluten från det senaste styrelsemötet? Eller kanske pimpa upp overallen med de populära köpstopp- eller omtentamärkena? Då ska ni komma till kontoret nu på tisdag mellan 12:00-13:00. Där sitter Oolong och Hedwig och väntar på er med både kaffe och te redo! Ni hittar kontoret mittemot receptionen i H-huset.

Swosh, swosh, swosh!

Så tänker jag att det lät när ni swishade ner för skidbacken. Eller pulkabacken. Eller kanske när ni hasade fram på isen utanför M-huset för att inte ramla. Oavsett, det är dags för Afterski med PEDAL. Afterskin äger rum lördagen den 11/2 på Slottsstallarna, och biljettsläppet kommer ske torsdagen den 2/2 utanför Pedals kontor. Det går även rykten om att POOL har planerat en överraskning, så se till att skaffa din biljett innan de tar slut!

Evenemanget för kvällen hittar ni här:

https://www.facebook.com/events/211563655975590/

Äntligen är det dags!

Dags att kicka igång Pedals stoltaste tradition – kickoffen. Det är dags att tillsätta årets ….*trumvirvel*… GENERAL! Vi vill ha din ansökan senast den 3/3 februari klockan 23:59. Nyfiken på vad Generalens uppgifter är? Då har vi ett alldeles utmärkt evenemang som förhoppningsvis svarar på alla dina frågor och funderingar. Det hittar du här:

https://www.facebook.com/events/929581870510795/

Vässa pennorna, ladda upp skoldatorerna och pallra er till K1081!…

… på onsdag när det är dags för årets första pluggkväll och quiz med PEDAL! Pluggkvällarna brukar av tradition alltid bli succé, speciellt med tanke på attdet utlovas ett presentkort på Akademibokhandeln till vinnarna av quizet. Som vanligt har vi två salar uppbokade, en vanlig sal samt en tyst sal. Mer information hittar ni i det evenemang som STOOL har fixat:

https://www.facebook.com/events/1840383139563735/

Jobba med PEDAL!

Äntligen är det dags  att dra på sig den orangea tröjan och jobba med PEDAL på Slottsstallarna!

Datumen som gäller är

torsdagen den 26/2 17:00- ca 02:30
fredagen den 27/2 20:00- ca 03:30

Som jobbare kommer du att få ett halvt bronskort direkt i handen efter ditt jobbpass. Detta kan du använda till att gå förbi kön eller slippa betala inträde på Slottsstallarna. Under kvällen får du självklart också äta hur mycket panpizza och nachos du vill, samt dricka hur mycket alkoholfri dryck du vill.

Sugen på att jobba? Klart att du är! Skicka iväg ett mail till jobbansvarig@pedalivaxjo.se med de datum du vill jobba, namn, personnummer, telefonnummer samt eventuella önskemål om jobbuppgifter.

Aktivitets- och lokalansvarig

På grund av för få ansökningar har vi i nuläget ingen Aktivitets- och lokalansvarig. Vi kommer att återkomma med nya datum för ansökningar.

Masens spalt

Hallå, peeps, jag har tänkt på en sak. Kommer ni ihåg vår grymma prestation i Musikhjälpen i december? Vi kom tillsammans upp i hela 55 870 kronor som gick oavkortatt till Musikhjälpens insamling. Ni som var med och sålde märken, köpte märken, skänkte pengar, lyssnade när PEDAL sände för Radio Lur och vad med och sände radio med PEDAL för Radio Lur, jag tycker att ni ska räcka upp er vänsterarm rakt upp, för att sedan böja på armbågen 45 grader. Känner ni den mysiga klappen ni får på ert huvud? Det är ni värda.

Men trots att vi fick ihop 50 sköna laxar så är jag lite, hm, ja, besviken faktiskt. Jag blev lovad något som inte en har uppfyllts. De 4 härliga gentlemännen som hade hand om Pedals sändning i Radio Lur, gav ett löfte. De utlovade en “twoface”, vilket som går ut på att raka av allt hår, men bara på ena sidan av kroppen, om PEDAL kom upp i sitt mål på 5000 kronor under sändningen (vilket som vi självklart gjorde, för vi är grymma). Det jag försöker säga är väl egentligen att, ja grabbar, jag är rätt förväntansfull på resultatet.