Veckomejl v.3

Hallå alla förtrollande medlemmar!

Veckans mejl kommer innehålla information om kontorets öppettider, ut i arbetslivet, pumpöppning på Slottsstallarna, After-Ski med PEDAL, pluggkväll med PEDAL, ansökan om den nya styrelseposten samt Masens Spalt.

Kontorets öppettider
Finns det inte något magiskt över tisdagar? Är inte den dagen lite bättre än alla andra dagar? Det beror på att det är den dagen i veckan som vårt kära kontor har öppet. Vi har öppet på tisdag mellan 12:00-13:00, och just denna veckan hittar du våra kära Döner och Masen på kontoret som ligger placerat mittemot receptionen i H-huset.

Ut i arbetslivet
Sugen på att tjäna lite cash på sidan av plugget? Här kommer ett gäng fantastiska möjligheter att göra detta:

En 15-årig elev söker läxhjälp, gällande främst matematik men behöver även en hjälpande hand inom studieteknik. Gäller ca 1,5 timmar/veckan.
Intresserad? Hör av er till Peter Bergman på peter.bergehamn@vaxjo.se

En gymnasieelev behöver läxhjälp inom matematik. Gäller ca 2 timmar varannan vecka, samt några extra timmar vid provtillfällen.
Om du är sugen på detta så hör av dig till Mats Homman på mats.homman@bahnhof.se

Sweden Sport Academy söker fotbollstränare till deras fotbollsinriktningar; Fotbollskul och Footbaall Academy i Växjö. Terminsstart v. 6 och träningspassen hålls på lördagar mellan 10:00-12:00 och tisdagar mellan 17:00-19:00. Som fotbollstränare för Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina tränarkunskaper samt delta i en ledarutbildning. Om du har några frågor kan du höra av dig till Linnéa på Sweden Sports Academy på 072-252 60 00
Skicka ditt CV och personliga brev till: ansokan.fotboll@swedensportacademy.com  

Växjö BK söker fotbollstränare till sina ungdomslag! Verksamheten håller till på Teleborg, och ansvaret som tränare varierar mellan de olika lagen. Vissa lag behöver främst lite avlastning då det i vissa lag finns föräldrar som tränar lagen, medan andra lag behöver någon som tar över tränaransvaret. Växjö BK erbjuder den utbildning som behövs.
Intresserad? Hör av er till antingen:
Mats Homman 0704-330484, mats.homman@bahnhof.se
Carl-Johan Harrysson 070-9197005, mail:carl-johan.harrysson@atea.se

 

Dags att kicka igång terminen!
Kurserna är startade, litteraturen är hämtad och datorerna är uppdaterade. Det är alltså dags att kicka igång terminen med Slottsstallarnas pumpöppning nu på fredag! Mer information hittar du i evenemanget:

https://www.facebook.com/events/https://www.facebook.com/events/232852003827105/??ti=ia

Dags att plocka fram stavarna och goggle-brännan!
Har du varit ute i backarna och svischat förbi på ett par skidor eller kanske en snowboard? Inte? Äsch, sak samma! Det är äntligen dags för årets After-Ski med PEDAL och vi vill att DU kommer! Årets After-Ski kommer äga rum lördagen den 11 februari på Slottsstallarna! Ett evenemanget med mer information om biljettsläppet kommer att dyka upp på vår Facebook-sida inom en snar framtid.

Vässa pennorna och ta fram kollegieblocken!
Precis som jag nämnde ovan, terminen har startat! Vi rekommenderar att ni först festar loss med oss på Slottsstallarna nu på fredag, för att sedan ladda om för Pedals pluggkväll med quiz onsdagen den 25/1! Håll utkik på vår Facebook-sida efter ett evenemang som kommer ut inom kort!

Än är det inte försent!
Du har fortfarande möjlighet att söka till styrelsens nya post Lokal- och aktivitetsansvarig! Ansökan går ut nu på fredag den 20/1, och om du har några funderingar om hur du skickar in din ansökan (för det är klart att du ska skicka en ansökan!) eller vad posten innebär så kan du spana in detta härliga evenemang:

https://www.facebook.com/events/https://www.facebook.com/events/383947935289949/??ti=ia

Masens spalt
Hallåhallåhallå. Okej. Jag är i sån extas att jag har lite svårt att sitta still. Hur har eran helg varit? Min har var FANTASTISK. För, och nu ska ni få veta, för jag, okej nu kör vi, för jag har äntligen fått sett Harry Potter and the Cursed Child! Låt mig förklara för er mugglare, JK Rowling har skrivit ett manus till en pjäs vid namn Harry Potter and the Cursed Child som är uppdelad i två delar, Part I och Part II. Under hösten har manuset släppts i bokform och och pjäsen har gått på West End i London från den 30 juli förra året. Alla rykten av att pjäsen kommer bli filmatiserad har nekats av JK Rowling själv, och i nuläget finns det inga biljetter att få tag på.

Men den här lilla masen, hon har minsann fått sett teatern! Herregud vilken show! Helt klart en utav de bästa upplevelserna i mitt liv. Och ja, jag är i skrivande stund en riktig fangirl. Tänk er de coolatse förtrollningarna ni har sett i Harry Potter-serien, och tänk er att se det, fast på riktigt! Trollstavar som kastar eld, kappor som ändrar färg och dementorer vars tyg svävar i slow-motion. Om det finns några mer fan där ute så berättar jag gärna mer, men för att hindra mig själv från att göra spalten till en uppsats så lär jag stoppa mig själv nu. Är ni nyfikna på mer, så får ni fråga ut mig när vi syns på vår After-Ski eller pumpöppningen nu på fredag! Mischief managed.