Veckomejl v. 2

Hallå alla utvilade medlemmar!

Årets första veckomejl kommer ha information om kontorets öppettider, Pedals stalljobbar-grupp, event för den nya styrelseposten, information om examenshögtiden den 12/1, Läxhjälp till högstadieelev samt Masens spalt.

Kontorets öppettider

Har ni längtat? Vi har längtat! På tisdagen den 10/1 hittar ni Grisebjörnen och Posh-Spice innanför kontorets varma väggar som gärna vill se att ni kommer och kanske köper ett märke, spanar in ett gammalt styrelseprotokoll eller kanske berättar om den bästa julklappen ni fick under julen! Kontoret har öppet mellan 12:00-13:00 och ligger som vanligt placerat mittemot receptionen i H-huset.

Ny termin, nya jobbveckor!

VT17 kommer innehålla en massa roliga aktiviteter, och bland annat så kommer vi som vanligt ha jobbveckor på Slottsstallarna. All information om våra jobbveckor kommer ni hitta bäst i vår stalljobbar-grupp på Facebook som ni hittar här:

https://www.facebook.com/groups/1437942129793083/?fref=ts

För er som inte har varit med och jobbat med PEDAL än på Slottsstallarna så är det ett fantastiskt roligt sätt att träffa och lära känna nya människor.

Mer information om när PEDAL har jobbveckor kommer inom en snar framtid.

Styrelsen söker en ny medlem!

Nu är det dags att söka till den nya styrelseposten Aktivitets- och lokalansvarig! Vi i styrelsen vill gärna se att just du söker och blir en del av styrelsen! Du skickar din ansökan med motiveringen till varför du skulle passa perfekt för posten till pedal@pedalivaxjo.se innan sista ansökningsdag är fredagen den 20 januari.

Mer information om styrelseposten och ansökan hittar ni i eventet här nedan:

https://www.facebook.com/events/383947935289949/

POOL och STOOL redo för tjänstgöring!

Våra socialt- och utbildningsansvariga vill tacka för alla ansökningar som kom in, och efter många om och men så är de nu redo att presentera årets utskottare i POOL och STOOL!

Årets POOL kommer bestå utav Kajsa Nordmark, Sofia Bristedt, Rasmus Fast, Elin Persson, Kajsa Bertilsson, Kevin Efverman, Emelie Persson och Joel Valentin Bygg.
Årets STOOL kommer bestå utav Maria Tell!

Som ni säkert lagt märke till så är det tyvärr en utskottare kort i STOOL. Anledningen till detta är så enkelt som för få ansökande. Detta ger då dig som tvekade lite väl mycket en fantastisk möjlighet att söka in till STOOL och ge de extraordinära Maria Tell och utbildningsansvariga ytterligare en utskottskamrat! Inom kort kommer vi komma ut med nya datum till ansökan, och om ni är lite nyfikna eller frågvisa så vill våra utbildningsansvariga att ni med omedelbar verkan hör av er till utb@pedalivaxjo.se eller skickar iväg ett meddelande till oss på vår Facebook-sida.

Examenshögtid 12/1

Januaris examenshögtid kommer att äga rum torsdagen den 12/1, och vi i styrelsen vill gratulera alla som tar examen och önska er all lycka i framtiden. Ceremonin kommer att inträffa klockan 15:00 i M-huset och alla som önskar att närvara är självklart välkomna.

Masens spalt

Hurra! Nu är Masen äntligen tillbaka med sina spalter! Hur har ert juluppehåll varit? Slappt eller mycket plugg? Har ni åkt hem till föräldrarna eller firat jul på eget håll? Jag var en av de studenter som vallfärdade mig hemåt till mina föräldrar för att bli ompysslad i ett par veckor. Ni vet hur det är, det är jättekul att träffa familjen och alla syskonen, men rätt som det är så kommer man på hur skönt det är att ha ett eget ställe och kunna dra sig i sängen om mornarna utan att ens far ska komma på att 06:30 är ett jättebra tillfälle att rensa i garderoberna som råkar finnas i ditt rum.

Det var även rätt spännande att vara hemma, för varje gång man lämnade sitt trygga hem lyckades man alltid stöta på någon av alla dessa människor som har någon magisk förmåga att alltid dyka upp just där du är. Och det eviga småpratet blev ett obligatoriskt faktum oavsett vart du var! Man kunde fastna vid kassorna på den lokala handelsboden för att diskutera högstadieelever med en före detta granne, eller aktivt försöka undvika din mobbare från mellanstadiet när hen vill skryta om sina förmågor att svepa rusdrycker när ni möttes vid busshållplatsen. Och hur många gånger kan man säga “Men du, vi måste verkligen ses någon gång!” på ett dygn? Jag kom upp till 4.

Summan av kardemumman, det var väldigt skönt att vara hemma och träffa familjen och sina närmsta vänner, men det är även väldigt skönt att vara tillbaka i Växjö med sin PEDAL-familj!