Sök till Slottsstallarnas styrelse 2017!

Slottsstallarna söker fortfarande medlemmar till sin styrelse! Styrelsen har i nuläget fyra vakanta poster och söker härliga studenter som vill engagera sig i Slottsstallarnas verksamhet och dess aktiviteter. Att engagera sig i en styrelse är ett fantastiskt sätt att träffa nya människor och påverka studentlivet på campus. Anledningen till att vi studenter kan festa till de priserna som finns på Slottsstallarna är tack vare engagerade studenter som värnar om att det studentliv vi har idag håller samma form och utvecklas.

Nedan följer en beskrivning av arbetsuppgifter för de olika posterna. Förutom förmånen att umgås med med härliga människor får du även fritt inträde samt företräde i kön på såväl Slottsstallarna som på Sivans. Har ni några frågor eller känner att detta är jobbet för er, tveka inte att kontakta oss på viceordforande.slottsstallarna@gmail.com

Teknik/underhåll-ansvarig:
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med underhållet på Slottsstallarna, så som ljud, ljus, el och annan teknik. Vi söker främst dig som har någon form av erfarenhet vid att kunna byta ut olika typer av lampor, montera ihop ljudanläggningar, hjälpa till med karaoken och så vidare. Som Teknikansvarig innebär det inte att de är ensam ljustekniker på anläggningen utan bara yttersta ansvariga. Som teknik och underhållsansvarig vill vi även att du tar tillfället i akt och börjar arbeta som arbetsledare under några pass per termin och får chansen att styra öppetkvällar samt får träffa underbara människor!

Eventansvarig:
Varje termin startar och slutar med ett storslaget evenemang, när vi öppnar eller stänger tapparna. Halloween, valborg och Alla hjärtans dag är några av höjdpunkterna som händer mellan öppning och stängning, det är då Eventansvarigs jobb att se till att dessa fester blir storslagna och ihågkomna. Eventansvarigs jobb är att samla ihop människor som är bra med att komma på förslag och dekorera inför festerna. Event ansvarig bokar också DJ, band och andra former av underhållning som händer på Slottsstallarna. Som Eventansvarig ser vi även att man jobbar som arbetsledare under några pass per termin och får chansen att styra öppetkvällar samt får träffa underbara människor!

Marknadsföringsansvarig:
Vilken nytta har man av fester som man inte vet om? Marknadsförings ansvarig har ansvaret att marknadsföra de olika festligheterna, möten och annat som händer på Slottsstallarna. Allt från att göra snygga affischer, skriva snitsiga event-beskrivningar eller uppträda i en japansk gameshow. Marknadsförings ansvarig har ansvaret att marknadsföra Slottsstallarna och våra event och se till att våra medlemmar har full koll på vad som händer på under veckan. Som Marknadsförings ansvarig ser vi även att man jobbar som arbetsledare under några pass per termin och får chansen att styra öppetkvällar samt får träffa underbara människor!

Förmånsansvarig:
Lätt en av de mest älskade personen i styrelsen för slottsstallarna. Förmåns ansvarig ansvarar för att belöna våra volontärer för deras hårda arbete. Arbetet utförs med nära relation till Jobb ansvarig och ser till så att våra arbetare och samarbetsföreningar är rikligt kompenserade. Uppdraget är också att bokföra vilka som har jobbat och när de jobbat, skapa bronskort och arrangera en Tacksittning på Slottsstallarna för arbetarna. Som förmåns ansvarig ser vi även att man jobbar som arbetsledare under några pass per termin och får chansen att styra öppetkvällar samt får träffa underbara människor!