Veckomejl v. 50

Hej på er alla skoltrötta medlemmar!

Veckans mejl kommer innehålla Julpyssel med PEDAL, försäljning av Musikhjälpen-märken, enkät om Pedals verksamhet HT16, pumptömning på Slottsstallarna, Slottsstallarnas styrelse och Masens spalt.

Stort tack till våra kungar i baren!
Var du ute på Slottsstallarna i torsdags eller fredags? Om inte så missade du Pedals egna krigare som jobbade för PEDAL på Slottstallarna! Deras extraordinära arbete avslutades med en mer än lyckad jobbfest!

Och du vet väl att tack vare våra jobbare så går vi som är medlemmar i PEDAL in för halva priset nu på torsdag och även på Slottsstallarnas pumptömning nu på fredag?

Julpyssel med PEDAL
Visst har du koll på att Pedal ska julpyssla den här veckan? Nu på onsdag den 14/12 är det dags för årets julpyssel med PEDAL! Kom förbi mellan 17:00-20:00 och pyssla med oss!

Evenemanget och mer information hittar ni här:

https://www.facebook.com/events/171003906697122/

Musikhjälpen 2016
Precis som tidigare år så säljer PEDAL Musikhjälpen-märken. Är du sugen på att köpa ett märke? Klart att du är! Du hittar oss på följande platser vid följande tider:

Måndagen den 12/12 i K-huset mellan klockan 12:00-13:00
Tisdagen den 13/12 på Pedals kontor mellan klockan 12:00-13:00
Torsdagen den 15/12 på Tufvan mellan klockan 12:00-20:00

OBS! Det är endast kontanter som gäller vid försäljningen av Musikhjälpen-märken.

Mer information om PEDAL för Musikhjälpen hittar du här:
https://www.facebook.com/events/163585634108683/

Stenhårt pluggat!
Våra nya utbildningsansvariga vill tacka för en härlig pluggkväll! Och stort grattis till Elin Persson och Kajsa Nordmark i laget LF som vann kvällens quiz och därmed kammade hem varsitt presentkort på Akademibokhandeln!

Vad tycker du om PEDAL?
Nu är vi i styrelsen sugna på att veta vad du tycker om PEDAL och dess verksamhet! Något du vill ändra på? Något du inte är nöjd med? Oavsett din åsikt så vill vi höra den! Se till att få din röst hörd!

Enkäten hittar du här:
https://sv.surveymonkey.com/r/DBBCYNZ

Terminsavslutning på Slottstallarna!
Nu när tentaveckorna glider mot sitt slut så är det dags att skrapa ihop den sista lilla energin man har kvar, och röjer järnet på Slottsstallarnas pumptömning nu på fredag! Och som jag nämnde innan, så har vi i PEDAL en skön fördel då vi går in för halva priset!

Evenemanget och mer info hittar ni här:
https://www.facebook.com/events/1181046601976330/

Vill du förgylla din studietid?
Slottsstallarna söker fortfarande medlemmar till sin styrelse! Styrelsen har i nuläget fyra vakanta poster och söker härliga studenter som vill engagera sig i Slottsstallarnas verksamhet och dess aktiviteter. Att engagera sig i en styrelse är ett fantastiskt sätt att träffa nya människor och påverka studentlivet på campus. Anledningen till att vi studenter kan festa till de priserna som finns på Slottsstallarna är tack vare engagerade studenter som värnar om att det studentliv vi har idag håller samma form och utvecklas.

Slottstallarna söker nu studenter som kan fylla upp posterna Teknik- och Underhållsansvarig, Eventansvarig, Marknadsföringsansvarig och Förmånsansvarig.

Mer information om de olika posterna hittar du här: http://www.pedalivaxjo.se/sok-till-slottsstallarnas-styrelse-2017/#more-1674

Låter det intressant? Tveka inte på att höra av dig till viceordforande.slottsstallarna@gmail.com om du har några frågor!

Masens spalt
Jag är en sån person som funderar. Över allt, egentligen. Ibland funderar jag på varför inte fler studenter som bor i trånga ettor inte har upptäckt hur smidigt det är med loftsängar. Annars funderar jag på vad den där mystiska nyckeln går till, den där nyckeln som har hängt på Pedals kontor i sådär 3 år. Men det jag oftast funderar på VARFÖR i HELA FRIDENS NAMN som det heter enhörning och inte enhorning. Det är ju samma sak med ordet noshörning, borde det inte vara mer rätt med noshorning? För mig är det verkligen inte logiskt! Vadå hörn? Finns det någon del i utvecklingen av det svenska språket som jag har missat? Jag kan inte understryka nog hur många gånger jag blivit irriterad över detta, då jag anser att enhörningar har horn. Och inte hörn.