Veckomejl v. 5

Hej alla fiffiga medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om pluggkvällen, Pedals General 2016, After ski med Pedal, jobba på Slottsstallarna, välkomstmässan, internationell gästföreläsning i betyg och bedömning, Växjö BK söker tränare, jobba på kollo i sommar, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.

 

Pluggkvällen

Tack till alla er som kom på Pedals pluggkväll! I onsdags kväll fylldes nämligen sal K1081 på med pluggsugna pedalare då STOOL anordnade årets första pluggkväll. Missade du tillfället eller gillade du konceptet och vill göra det igen så hälsar STOOL att det kommer att komma fler pluggkvällar i framtiden!

 

Pedals General 2016

Tack till alla er som sökte till uppdraget som general under kickoffen i höst. Vi gratulerar nu Frida Olsson till Pedals General 2016!

 

After ski med Pedal

Imorgon släpps biljetterna till årets första event: After skin! Biljettsläppet är klockan 18:00 utanför Pedalkontoret. Glöm inte 60 riksdaler och pedalmedlemskap!

Mer information om After skin hittar du i evenemanget: https://www.facebook.com/events/1563945550590894/

 

Jobba på Slottsstallarna

Den här veckan jobbar Pedal på Slottsstallarna. Kika förbi och quiza på torsdag eller skaka rumpa på fredag hos våra eminenta orangea jobbare. Är du sugen på att jobba så finns det några platser kvar! Släng iväg ett mejl till jobbansvarig@pedalivaxjo.se och skriv namn, personnummer, mejladress, telefonnummer, de datum du vill jobba och eventuella önskemål. Finfina förmåner utlovas!

 

Välkomstmässan

Kom och säg hej till styrelsen på välkomstmässan på onsdag! Vi bjuder på en spännande tävling och lite gott att smaska på. Så kika förbi och snacka lite skit, ta en kopp kaffe, köp ett nytt märke eller fixa ditt medlemskap. Vi ses!

 

Internationell gästföreläsning i betyg och bedömning

Nu på torsdag den 4 februari bjuder Linnéuniversitetet in till en internationell gästföreläsning/workshop med Michael Flores och Judith Wallis från Storbritannien. Föreläsningen hålls på Linnéuniversitetet och temat är bedömning och betygssättning av elevers kunskaper. Evenemanget är helt gratis! Klicka på länken och läs mer. Sista anmälningsdag är 3 februari.

http://lnu.se/fakulteten-for-konst-och-humaniora/internationellt/internationell-gastforelasning-och-workshop-vaxjo

 

Växjö BK söker tränare

Växjö BK söker tränare till sina ungdomslag. Är du intresserad av fotboll och vill jobba med ungdomar så är det kanske något för dig! För mer information och kontaktuppgifter, klicka in på hemsidan via länk nedan:

http://www.pedalivaxjo.se/ut-i-arbetslivet/

 

Jobba på kollo i sommar

Har du alltid drömt om att få åka på kollo? Fick du alltid spendera sommaren som liten på husvagnssemester med päronen? Nu har du chansen att jobba på kollo i sommar! Kollosommar som drivs av Utepedagogik AB söker kolloledare och även kökspersonal till sina kollogårdar i sommar. Annonsen, med arbetsbeskrivningar, ligger ute under ”Ut i arbetslivet” på hemsidan. Klicka på länken för att komma dit!

http://www.pedalivaxjo.se/ut-i-arbetslivet/

 

Kontorets öppettider

Kontorets portar står öppna en hel timme imorgon mellan klockan 12:00 och 13:00. Som alltid är vi sällskapssjuka och vill gärna ha besök! Kom förbi och spåna på idéer om den absolut fiffigaste outfiten till After skin, hämta ditt pedalmedlemskap eller sprid lite kärlek!

 

Diplomatens spalt

Idag är det första februari. Det innebär att januari äntligen är över. Januari och februari skiljer sig kanske inte jättemycket åt, ändå är februari så mycket trevligare än årets första månad. För att ni januariälskare inte vilt ska börja protestera ska jag naturligtvis motivera mig.

Tre anledningar till varför februari är bättre än januari:

  1. Februari är månaden som det hyllade bakverket åter gör succé. Jag talar förstås om fettisdagens mäktiga lilla skatt: semlan.
  1. Alla hjärtans dag. Behöver jag säga mer? En hel dag avsatt för att sprida kärlek. Vilket fantastiskt påhitt!
  1. Något annat underhållande som infaller på lördagarna i denna månad är en riktig favorit. Det handlar om pampiga kläder, pyroteknik, komiska mellanakter och rösträkning. Och förstås om en hel drös nya melodier.

Heja februari!