Veckomejl v. 4

Hej alla vackra medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om generalansökan, pluggkväll med Pedal, after ski med Pedal, teachmeet, jobba på Slottsstallarna, LR Stud Växjös årsmöte, Hermods grundläggande moduler i Lessebo söker sommarpersonal, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.

 

 Generalansökan

Glöm inte skicka in din ansökan för att bli Pedals General 2016! Via länken hittar du allt du behöver veta om detta ärofyllda uppdrag. Sök sök sök!

https://www.facebook.com/events/797988350328716/

 

Pluggkväll med Pedal

Svårt att hitta motivation för att få plugget gjort på egen hand? Är du sugen på att byta studiemiljö? Vi har lösningen! Nu på onsdag den 27 januari anordnar Pedal en pluggkväll. Ta med hemtentan, kurslitteraturen eller mattetalet och diskutera det med andra över en kopp kaffe eller te i sal K1081. Du är välkommen att vara med hur länge du vill mellan klockan 17:00 och 20:00, vare sig det är i två timmar eller tjugo minuter. Länk till evenemanget finns nedan:

https://www.facebook.com/events/552466711580337/

 

After ski med Pedal

Du missade väl inte att evenemanget till Pedals after ski kom ut i helgen? Årets första sittning hålls på Slottsstallarna lördagen den 13 februari och både POOL och styrelsen är otroligt laddade! Biljettsläppet sker klockan 18:00 på tisdag den 2 februari utanför Pedalkontoret. Glöm inte jämna pengar, pedalmedlemskap och partyhumöret. Hoppas ni är lika laddade som vi! Här hittar du evenemanget på Facebook:

https://www.facebook.com/events/1563945550590894/

 

Teachmeet

Nu är det dags för ett nytt teachmeet! Det anordnas av AV-media och hålls i deras lokaler i centrum måndag den 15 februari. Under denna träff kommer flera verksamma lärare hålla mini-föreläsningar och ge tips på hur man kan använda sig av IT-pedagogik i skolans värld. Detta är ett utmärkt tillfälle att lära sig mer om hur man kan använda sig av IT-pedagogik i sin undervisning. För mer information om hur du anmäler dig, klicka in på evenemanget:

https://www.facebook.com/events/798725790231367/

 

Jobba på Slottsstallarna

Pedals första jobbvecka på Slottsstallarna, v. 5, börjar närma sig och vi behöver ett gäng härliga Pedalare som livar upp Stallet! För din fantastiska insats får du ett halvt jobbkort, fri tillgång till alkoholfri dryck, snacks, frukt och nachos under hela kvällen, gott sällskap och såklart massvis med kärlek. Känner du dig manad för en rolig kväll? Skicka då ett mejl till jobbansvarig@pedalivaxjo.se och skriv namn, personnummer, mejladress, telefonnummer, de datum du vill jobba och eventuella önskemål.

 

LR Stud Växjös årsmöte

På lördag den 6 februari är det dags för Lärarnas Riksförbunds Studerandeförening i Växjös årsmöte. I år blir det extra speciellt då det efter årsmötet bjuds på en föreläsning och middag på Teleborgs slott. Föreläsningen handlar om mobbning och hålls av Håkan Wetterö som är en mycket uppskattad föreläsare. Är du intresserad så kika in på evenemanget på Facebook och läs mer. Sista anmälningsdag är nu på fredag den 29 januari.

https://www.facebook.com/events/533046396875675/

 

Hermods grundläggande moduler i Lessebo söker sommarpersonal

Hermods grundläggande moduler finns på olika orter som Alvesta, Tingsryd, Lenhovda, Växjö och Lessebo och arbetar med undervisning i svenska, grundläggande matematik och data samt sociala aktiviteter i arbetslivet och svensk arbetsmarknad. Under sommaren är de i behov av vuxen- och SVA-lärare då ordinarie personal behöver semester. För dig som är nyfiken så ligger annonsen ute under ”Ut i arbetslivet!” på hemsidan.

 

Kontorets öppettider

Imorgon är kontoret öppet mellan 12:00 och 13:00. På plats finns två pratglada herrar som gärna vill ha sällskap. Kom förbi och köp märken, prata strunt eller hämta ditt nylaminerade pedalmedlemskap!

 

Diplomatens spalt

Jag har fått påbackning. Spalten är inte vilken spalt som helst, det är min spalt. Alltså Diplomatens spalt. För er som precis förvandlades till frågetecken så ska tilläggas att samtliga styrelsemedlemmar tilldelas ett smeknamn vid styrelseskiftet. Namnet Diplomaten grundar sig ursprungligen i en strävan att vilja ställa sig utanför konflikter men samtidigt lyckas hamna mitt i dem. Med egna ord är jag en stjärna på att hålla sams och undvika konflikter i allra högsta grad. Undvika att ta konflikter närmare sagt. Smita undan konflikter rättare sagt. Hur som helst. Som tidigare nämnt tilldelas samtliga styrelsemedlemmar ett smeknamn. Mitt tips är att hålla koll på hemsidan lite extra under veckan. Det kan nämligen vara så att den nya styrelsen kommer att presenteras på ett mer personligt plan än förut. För vilka filurer är det egentligen som styr denna Pedalskuta? Ja det kan man fråga sig. Håll koll under fliken ”Styrelsen” och få alla era frågor besvarade.