Veckomejl v. 49

Hej alla medlemmar som tycker om julen, inte tycker om julen och som är taggade för finsittning på lördag!

Veckans mejl innehåller info om ny styrelse, musikhjälpen och spalten.

Ny styrelse

Ingen kan väl ha missat att en ny styrelse tillsattes på årsmötet i fredags! Styrelsen blickar med båda nya och gamla ögon med spänning på det kommande verksamhetsåret och väntar med iver på att få sätta igång på allvar!

Glöm inte bort att de socialt ansvariga snart kommer börja söka personer till POOL, de utbildningsansvariga till STOOL och styrelsen en general till Pedals kickoff 2015! Håll utkik!

 

Musikhjälpen

Du har väl inte missat att Pedal säljer märken för musikhjälpen? Ett märke kostar 50 kronor och går då direkt till musikhjälpen! Håll utkik på Pedals facebook och på evenemanget för att se när det finns möjlighet att köpa nästa gång!

Facebookevenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/859470544097347

 

Spalten

Detta blev ett brutalt kort veckomejl. Blir det en lång spalt istället då? Ingen aning.

Nu sitter jag här, med ett helt verksamhetsår till att se fram emot och kommer aldrig glömma mitt första år här på universitet då jag kom fram till att jag kanske skulle söka till styrelsen eftersom posten stod som vakant efter årsmötet. Jag kommer heller aldrig glömma den dag då den socialt ansvarige tjatade på mig att söka posten, den dag jag tillslut sökt och den dag jag fick veta att jag blivit tillsatt. Däremot har jag glömt en massa saker som hänt efter det och fram tills nu. Kanske för att styrelsen råkade introducera mig för vad som frekvent brukar intagas under bland annat onsdagar och lördagar på campus. Det kommer jag aldrig förlåta den före detta socialt ansvarige Lillpojken för. Men tack för att du fick mig att söka, uppenbarligen så tyckte jag det var roligt för jag sitter ju som sagt här igen!