Veckomejl v. 48

Hej alla dimmiga medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om Pedals årsmöte, finsittning med Pedal – biljettsläpp idag, alloverallsittning med rymdtema, musikhjälpen, vikarier till Kungsmadskolan, enkät om partipolitiskt deltagande och Smaugs spalt.

 

Pedals årsmöte

På fredag klockan 19.00 håller Pedal årsmöte. Då kommer en valberedning bland annat att lägga fram förslag på ny styrelse utifrån inkomna nomineringar.

Som medlem i Pedal har du rösträtt i alla frågor som tas upp och bestäms. Omröstning sker öppet, såvida ingen medlem begär sluten omröstning. I omröstning där utfallet blir lika har ordförande i Pedal utslagsröst.

Facebookevenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/1486544744943052

 

Finsittning med Pedal – biljettsläpp idag!

Den 6:e december är det dags för Pedals finsittning! Missar du den kommer du bli ledsen i ögat!

Klockan 17.30 slår Slottsstallarna upp portarna för din graciösa ankomst! Denna underbara kväll som ni absolut inte vill missa erbjuder vi er till det fantastiska priset av 240 kronor, då ingår både trerätters middag med tillhörande dryck och fotografering! Biljettsläppet äger rum onsdagen den 26:e november klockan 18.30 utanför Pedalkontoret!

För mer information, kolla in facebookevenemanget här: www.facebook.com/events/1499950236949361

 

Alloverallsittning med rymdtema

Har du missat att köpa biljett till alloverall? Misströsta icke! Några biljetter finns fortfarande kvar vilka kan köpas på EHVS Kansli mån-fre mellan 11-13 på andra våningen i K-huset. Biljetterna kostar 140kr och det är endast kontanter som gäller, glöm inte att ta med leg oavsett om du ska köpa till dig själv eller till en kompis.

Facebookevenemanget till alloverall hittar du här: Formulärets överkant www.facebook.com/events/736578429761000

 

Musikhjälpen

Du har väl inte missat att Pedal säljer märken för musikhjälpen? Ett märke kostar 50 kronor och går då direkt till musikhjälpen! Håll utkik på Pedals facebook och på evenemanget för att se när det finns möjlighet att köpa nästa gång!

Facebookevenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/859470544097347

 

Vikarier till Kungsmadskolan

Kungsmadskolan har väldigt svårt att få vikarier för korttidsvik. Om någon känner att den skulle vilja hoppa in någon gång och vikariera, kontakar man Mats Hallberg på mats.hallberg@utb.vaxjo.se så skriver han upp dig på vikarielistan!

 

Enkät om partipolitiskt deltagande

Vi har fått en förfrågan att sprida en enkät för en student som skriver en masteruppsats, och vi skulle därför bli jätteglada om du tog 1-2 minuter (så sjukt lite) av ditt liv till att fylla i denna! Alla svar är konfidentiella, och du hittar enkäten på länken nedan tillsammans med mer information om studiens syfte.

Länk: https://docs.google.com/forms/d/1O34K1o9shz4xI34zgDUVzcjRA9r5FSkbFw-cjM1P_bk/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

 

Smaugs spalt

Julen är sannerligen pyromanernas högtid. Ljus hit och ljus dit – så vackert och ack så brandfarligt! En gång råkade jag hälla ganska mycket stearin på mig, håret lyckades jag undvika men resten av kroppen fick sig en ganska spektakulär dusch, stelnat stearin ser ju ganska roligt ut… Eld är ju å andra sidan något väldigt fint och stämningsfullt som hör julen till – jag undrar om det är möjligt att få Pedal att göra en resa till Gävle innan jul…