Veckomejl v. 44

Hej alla busiga medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om sista ansökningsdag till Styrelsen, jobba på Slottsstallarna, PEDALs årsmöte, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.

 

Sista ansökningsdag till Styrelsen

Glöm för sjutton inte att skicka in din ansökan till att bli en del av PEDALs styrelse 16/17! Sista ansökan är imorgon tisdag 1 november. Vi ser fram emot just DIN ansökan! För att veta mer om posterna som går att söka, klicka på länken https://www.facebook.com/events/1105891976131840/

 

Jobba på Slottsstallarna

På torsdag jobbar PEDAL på Slottsstallarna och på fredag är det Halloween. Vid båda tillfällena behövs härliga jobbare! Är du sugen på att jobba? Hör då av dig till jobbansvarig på mejladress jobbansvarig@pedalivaxjo.se och skriv namn, personnummer, telefonnummer, mejladress och eventuella allergier och önskemål av arbetsuppgifter.

 

PEDALs årsmöte

Varmt välkommen till PEDALs årsmöte fredagen den 25 november klockan 18.00!

Vid årsmötet kommer valberedningen att lägga fram sitt förslag på en ny styrelse utifrån inkomna ansökningar. Det är sedan årsmötet som beslutar hur den nya styrelsen kommer bli.

I enlighet med PEDALs stadgar kommer även följande bestämmas:

– Fastställandet av medlemsavgiften
– Val av revisor
– Godkänna verksamhetsberättelsen, ekonomiska berättelsen och revisionsberättelsen
– Besluta om ansvarsfrihet för den avgående styrelsen
– Besluta om hedersmedlemskap för avgående styrelsemedlemmar
– Eventuella motioner och propositioner kommer att behandlas.

Motionsrätt tillkommer medlemmar i PEDAL.
Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast två veckor före årsmötet, den 11/11, och kommer bli publicerade tillsammans med eventuella propositioner från styrelsen innan årsmötet. Motioner skickas till pedal@pedalivaxjo.se.

Som medlem i PEDAL har du rösträtt i alla frågor som tas upp under mötet. Omröstning sker öppet, såvida ingen medlem begär sluten omröstning. I omröstning där utfallet blir lika har ordförande i PEDAL utslagsröst.

Vi kommer att bjuda på fika, kaffe och te så kom på mötet och gör din röst hörd. Det är DU som har makten med din närvaro! Vi håller till i sal K1081.

Evenemanget hittar du på Facebook: https://www.facebook.com/events/630439213794379/

 

Kontorets öppettider

Columbus har lyckats navigera tillbaka till campus efter en praktikperiod i fjärran. Med sig har han Uma-Ness och tillsammans kommer de slå upp kontorets portar imorgon mellan klockan 12.00 – 13.00. Välkommen in!

 

Diplomatens spalt

Vi borde unna oss mer i vardagen. Unna oss tio minuter längre i sängen på morgonen, unna oss en extra sträng ketchup på lunchkorven eller unna oss att ta bussen när det regnar etc. Det får såklart inte bli för mycket av det goda så att unnandet tappar sitt värde. En gång i veckan bör vi kunna unna oss lite extra i alla fall. Veckans tredje dag är perfekt för just det där lilla extra. Fråga vilken skånsktalande person som helst. Onsdag = ”unnsdag”!