Veckomejl v. 43

Hallå alla pluggande medlemmar!

Veckans mejl innehåller information om kontorets öppettider, ansökan till styrelsen, Halloween på Slottsstallarna och till sist Masens spalt.

  1. Kontorets öppettider

Tisdagen är äntligen på ingång, vilket som innebär att kontoret har öppet igen! Nu på tisdag hittar ni den undertecknade Linnea och vår vice ordförande Erika på plats som är taggad på att sälja märken till er samt berätta allt om hur det är att sitta i styrelsen, för ni vet väl om att det är dags att börja söka?

Kontoret ligger mittemot receptionen i H-huset och har öppet varje tisdag mellan 12:00-13:00.

  1. Förra veckans valberedningsmöte…

… gick som smort! Tack till alla er som var på plats och gjorde PEDAL lite bättre genom att delta i omröstningarna om våra stadgar! De nya stadgarna innefattar ändringar gällande provisoriska medlemsskap i PEDAL, misstroendeförklaring samt införandet av en ny styrelsepost och utskott – Aktivitetsansvarig samt utskottet FIOOL.

  1. Dags att slipa på din ansökan!

Verksamhetsåret håller på att lida mot sitt slut och det är dags att söka en ny styrelse. Känner du att du vill engagera dig i din förening, se den utvecklas och ha jättekul medan du gör det? Då tycker vi att DU ska söka till Pedals styrelse 2018! Funderar du på vad det finns för olika poster, och vad de olika posterna gör? Kika in i evenemanget för postbeskrivningar, och tveka inte på att höra av dig till oss på vår Facebook-sida om du har några frågor!

https://www.facebook.com/events/1743547059282128/

  1. This is Halloween, this is halloween

Eller ja, i alla fall nästa vecka. Nästa fredag är det Halloweenfest på stallet, och nu söker vi efter jobbare som är sugen på att tjäna in lite jobbkort och vill jobba. Denna ljuvliga afton får du nämligen två jobbkort efter att passet är slut. Som vanligt får du självklart käka hur mycket pizza, piroger, nachos du vill samt skölja ner det med all läsk du kan dricka. Utöver det så får du träffa och lära känna andra sköna jobbare från andra föreningar, samt hänga med hela Stallets styrelse som också kommer finnas på plats.

https://www.facebook.com/events/477532172619681

  1. Masens spalt

Någon annan än jag som känner tenta-stressen komma krypandes? Varje morgon när man vaknar så känner man hur fruktansvärt långt det är tills man får gå och lägga sig igen. Om ni inte känner igen er, skitkul för er. Jag är relativt glad för er skull. Men ni som också känner att timmarna på dygnet inte går ihop så vill jag påminna er att bryta av pluggandet ibland, och lägga in små korta pauser med något som får en att glömma stressen en sekund. Kanske ett avsnitt av Paradise Hotel? Eller 10 minuter på 9GAG? Något jag brukar göra är att kika in bilderna samt filmen från kickoffen för att kunna bryta.

Något som jag också känner är avgörande för att jag inte ska stressa sönder till en hög med stoft är att lägga upp dagarna så jag har kvällarna lediga. På så sätt kan man få det bästa av dagarna, och kanske hänga med sköna pedalare som i lördags på Overallis eller kanske slipa på sin ansökan till Pedals styrelsen som ska skickas in senast den 5/11.