Veckomejl v. 43

Hej alla quizsugna medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om tack, valberedning, hälsa på oss på Slottstallarna, ut i arbetslivet, kontorets öppettider och Samsons spalt.

Tack!

Vi hoppas föreläsningen med Ann-Christine Ruuth var till förnöjsamhet och vi är väldigt glada över att så många deltog! Tack!

 

Valberedning

Sakta men säkert börjar verksamhetsåret lida mot sitt slut och vi behöver en valberedning! Valberedningens uppgift är att lägga fram ett förslag på vilka som ska väljas till ny styrelse under årsmötet. Det förslag som valberedning lägger fram på årsmötet är inte definitivt, utan ses som en rekommendation under årsmötet. Det är årsmötets deltagare som röstar igenom kandidaterna.

Vill du söka till valberedningen eller inte missa medlemsmötet? Klicka in på evenemanget!

www.facebook.com/events/551347081698283

 

Hälsa på oss på Slottsstallarna

Denna vecka är det Pedal som sköter ruljangsen på Slottstallarna! Ska du inte jobba tillsammans med oss hoppas vi att du kommer och hälsar på oss både på torsdagen och fredagen!

 

Ut i arbetslivet!

Du glömmer väl inte bort att kika in vår sida där arbetsgivare lägger upp info om vikariat och liknande? Börjar du närma dig slutet på din utbildning kan det vara en god idé att ta sig en titt!

Sidan hittar du här: www.pedalivaxjo.se/ut-i-arbetslivet

 

Kontorets öppettider

Imorgon har kontoret öppet precis som vanligt mellan 12 och 13! Kom förbi och köp märken, hämta ditt laminerade medlemskap eller sjung en sång!

 

Samsons spalt

Idag var det en blivande svenskalärare på Jodel som irriterade sig över att folk inte kan skillnaden på ironisk och sarkastisk. Jag irriterade mig på att hen som blivande svensklärare skrev svenskalärare. Det föreföll mig nu att hen kanske var ironisk med sin jodel! Eller sarkastisk, jag kan inte skillnaden. (Till er som klagar på mina parenteser så vill jag bara berätta att de medvetet är långa och felplacerade. [Jag kallar det konstnärlig frihet.])