Veckomejl v. 44

Hej alla pillemariska medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om valberedning, sök till Pedals styrelse, tack, jobbare på Slottstallarna till Halloween, ut i arbetslivet, kontorets öppettider och Samsons spalt.

Sök till valberedning och kom på valberedningsmötet

Sakta men säkert börjar verksamhetsåret lida mot sitt slut och vi behöver en valberedning! Sista ansökningsdag är imorgon klockan 23.50! Valberedingsmötet där vi röstar in vilka som ska sitta i valberedningen sker på onsdag klockan 17.00. Där kommer även styrelsen berätta mer om sina poster och svara på frågor om styrelsearbetet! Vill du söka till valberedningen eller inte missa medlemsmötet? Känner du att du behöver mer koll på vad en valberedning egentligen gör? Klicka in på evenemanget!

www.facebook.com/events/551347081698283

 

Sök till Pedals styrelse

Verksamhetsåret håller på att lida mot sitt slut och det är dags att söka till ny styrelse. Känner du att du vill engagera dig i din förening, se den utvecklas och ha jättekul medan du gör det? Då tycker vi att DU ska söka till Pedals styrelse verksamhetsåret 15/16!

Ni är jättevälkomna att ställa frågor till den nuvarande styrelsen om en eller flera specifika poster eller om hur det är att sitta med i styrelsen! Skicka bara din fråga till pedal@pedalivaxjo.se så svarar den/de berörda så fort som möjligt!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/489192157927708/

 

Tack till alla jobbare!

Tack till alla er tappra pedalare som hjälpte till att styra Slottstallarna i torsdags och fredags! Vi hoppas att ni hade kul och vill jobba fler gånger! Eftersom att Pedal skötte ruljangsen förra veckan går alla medlemmar in för halva priset på fredag! Glöm inte att visa ditt pedalmedlemskap i entrékassan!

Du glömmer väl inte bort att hämta ut jobbarkort som du tjänat in? Jobbarkorten kan du hämta på Linnéstudenternas kontor på Tufvan onsdagar och fredagar 12.00 till 15.00!

 

Jobbare på Slottstallarna till halloween

På fredag har Slottsstallarna halloweentema! Till denna kväll ska Pedal bidra med två jobbare. Passet börjar 20:00 och slutar ca 03:30. Ni får vid detta jobbtillfälle ett helt jobbkort som tack! Är du sugen på att jobba då? Maila då stallmastare@pedalivaxjo.se snarast med namn, personnummer och telefonnummer.

 

Ut i arbetslivet!

Du glömmer väl inte bort att kika in vår sida där arbetsgivare lägger upp info om vikariat och liknande? Börjar du närma dig slutet på din utbildning kan det vara en god idé att ta sig en titt!

Sidan hittar du här: www.pedalivaxjo.se/ut-i-arbetslivet

 

Kontorets öppettider

Imorgon har kontoret öppet precis som vanligt mellan klockan 12.00 och 13.00! Kom förbi för att lyssna på fantastiska historier om träd, få styrelseposterna beskrivna om du är sugen på att söka, hämta ut ett nytt medlemskap om du tappat ditt så att du kan komma in på Slottstallarna för halva priset på fredag eller köp lite märken!

 

Samsons spalt

Kan man tänka sig, nu är det dags för styrelseansökningar igen. Jag kommer aldrig glömma första gången jag sökte till styrelsen. Posten var vakant och nybliven socialt ansvarig Lillpojken var på mig som en galen tupp om att jag skulle söka. (En gång blev jag attackerad av veterinärens tupp när jag var liten. Hans straff blev att bli konsumerad av familjen.) Efter lite blod svett och tårar sökte jag ändå och blev tillsatt. Det har jag faktiskt aldrig ångrat. Och det var därför jag sökte en gång till. Att sitta i Pedals styrelse är grymt roligt och lärorikt. Förutom att driva föreningen framåt får du vara med om en massa lustigheter och träffa en massa nytt roligt folk! Att söka till styrelsen är något jag rekommenderar alla, så mycket att jag till och med skulle kunna ikläda mig rollen som galen tupp.