Veckomejl v. 4

Hej alla medlemmar som är trötta på att vädret aldrig kan bestämma sig!

Veckans mejl innehåller info om: after-ski med Pedal, generalansökan, förslag på att förbättra utbildningen, innebandy med Norrlands nation, förslag på välgörenhet, friskola söker studenter, LNU Karriär, kontorets öppettider och Samsons spalt.

After-ski med Pedal

Du missade väl inte att evenemanget till Pedals after-ski kom ut igår? Både styrelsen och POOL är grymt taggade inför det första pedaleventet för i år!

Biljetsläppet är den 27:e januari klockan 18.00, skriv upp det i almanackan nu! Glöm inte jämna pengar, pedalmedlemskap och ett glatt humör!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/760942280657713/

 

Generalansökan

Har du inte spanat in ansökan till generalen för kickoffen 2015 än är det bäst att du gör det nu! Du hittar den här: www.pedalivaxjo.se/general-till-pedals-kickoff-2015/ Sista ansökningsdag är 27:e januari!

 

Har du förslag på att förbättra utbildningen?

Har du tankar, förslag till förbättringar, kritik eller idéer som rör lärarutbildningen? Mejla då dessa till utb@pedalivaxjo.se eller kontakta någon i styrelsen för att föra dessa tankar vidare till nämnden för lärarutbildningen. Nu under våren kommer nämligen nämnden att kalla till möten, där vår utbildningsansvariga Elin Johansson figurerar som studentrepresentant och hon tar mer än gärna med sig medlemmarnas tankar och idéer.

 

Innebandy med Norrlands nation

Glöm inte bort att precis som föregående år spelar Pedal och Norrlands nation innebandy tillsammans på Olympen varje torsdag mellan klockan 17.00–18.00! Om du tänker delta, se till att vara i relativt god tid eftersom det finns få platser och det är först till kvarn som gäller. För att spela måste man vara medlem i antingen Norrlands nation eller i Pedal. Det du behöver ha med dig är en innebandyklubba och ett gott humör!

 

Ge oss förslag på välgörenhet!

Det har nog inte gått obemärkt förbi för vissa att kontoret har ett överflöd av vissa märken som kanske har några år på nacken. Styrelsen har nu beslutat att vi skall sälja dessa märken för en summa på tio kronor och skänka dessa pengar till någon trevlig välgörenhet (självklart får man skänka mer än tio kronor om man vill det). Nu vill vi ha förslag från er medlemmar vad det skulle kunna vara för någon välgörenhet! Skicka ett mejl till pedal@pedalivaxjo.se med ditt förslag!

 

Friskola utanför Alvesta söker studenter

En f-6-friskola utanför Alvesta söker studenter som läser till lärare i fritidshem som vill jobba extra. Skolan har ca 70 elever på 12 medarbetare och profilerar sig som flexibla, lugna, glada och positiva samt strukturerade och tålmodiga. För att komma i fråga måste man ha körkort och som alltid, ha med sig ett utdrag ur brottsregistret.

Är du intresserad, kontakta rekor Anna Carlsson på anna@kronobergshed.se eller på telefon 072-7272898.

 

LNU Karriär

LNU Karriär håller CV-föreläsning den 29:e januari kl. 13.00-15.00 i sal H1412, om du är intresserad, anmäl dig till karriar@lnu.se, senast 27:e januari.

De vill också uppmärksamma att Maxkompetens kommer till Växjö den 29:e januari kl. 10.00-12.00 och sitter vid informationsdisken i H-huset. Passa på att boka tid hos dem för att få tips om ditt CV och även möjlighet till träningsintervju. Mejla anmälan till karriar@lnu.se, först till kvarn gäller.

 

Kontorets öppettider

Imorgon har kontorer öppet precis som vanligt mellan klockan 12 och 13! Kom förbi och köp märken, tagga inför after-skin eller snacka bara en massa skit!

 

Samsons spalt

Ni har väl inte missat att pelaren har blivit målad? (Om du har det, gå genast och titta på den)! Det är ett stort steg att måla pelaren, hjärtan har brustit, stegar har klättrats, kläder har blivit förstörda av lacknafta (fast färgen är vattenbaserad) och otroligt häftiga gräl har utspelats när POOL gör sitt yttersta för att annonsera ut ett evenemang. För er som inte vet då så får pelaren inte målas före klockan tio på kvällen och det betyder bara en sak: det är så in i helvetes kallt! Ändå är humöret på topp, och jag lovar er, detta års POOL kommer inte bara leverera ett fantastiskt utskott, utan även fantastiska målningar på pelaren! (Känn ingen press).

Nu ska Samson gå och fläta sju flätor eller spela in en film. Han vet inte riktigt. Samson har identitetskris.