Veckomejl v. 5

Hej alla fantasirika medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om after-ski med Pedal, generalansökan, föreläsning/workshop i betyg och bedömning, talare till examenshögtider, kontorets öppettider, och Samsons spalt.

After-ski med Pedal

Imorgon är det biljettsläpp för Pedals första event denna termin: After-skin! Både styrelsen och POOL är grymt taggade!

Biljetsläppet är klockan 18.00 utanför Pedalkontotet. Glöm inte jämna pengar, pedalmedlemskap och ett glatt humör!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/760942280657713/

 

Generalansökan

Har du inte spanat in ansökan till generalen för kickoffen 2015 än är det bäst att du gör det nu! Du hittar den här: www.pedalivaxjo.se/general-till-pedals-kickoff-2015/ Sista ansökningsdag är 27:e januari!

 

Föreläsning/workshop i betyg och bedömning

Pedal i samarbete med Lärarförbundet välkomnar dig till två träffar där betyg och bedömning står i fokus. Vid dessa tillfällen kommer verksamma lärare att föreläsa om hur man som lärare kan tänka kring betyg och bedömning. Vid det första tillfället kommer det hållas en föreläsning inom området. Denna ligger sedan till grund för tillfälle nummer två, där ni får pröva er nya kunskap praktiskt.

För mer information om vilka ämnen som tillhandahålls, tillfällena och anmälan går du in på evenemanget, vilket du hittar här: https://www.facebook.com/events/1374701736169937/

 

Talare till examenshögtider

Tar du examen till våren? Har du haft en föreläsare som du skulle önska höll ett tal under din examen? Vi jobbar på att förbättra examenshögtiden, så kom gärna med förslag om föreläsare eller andra idéer! Alla tips är bra tips! Maila in förslag till ordforande@pedalivaxjo.se!

 

Kontorets öppettider

Imorgon har kontoret öppet precis som vanligt mellan klockan 12 och 13! Kom förbi och köp märken, skaffa ett nytt medlemskap om du har tappat bort ditt, tagga inför after-skin och snacka en massa skit!

 

Samsons spalt

Mitt favoritdataspel när jag var liten var Mafia: The City of Lost Heaven. Jag vet inte om titeln avslöjar vad det går ut på, men att skjuta ihjäl folk är en ganska så stor del av handlingen. Mamma hatade det, men det var bara för att hela spelet genomsyrades av jazzmusik vilken hon ansåg vara avskyvärd. Trots det fick jag i alla fall spela det, tills en dag då farmor störtade in i rummet då brorsan spelade det och precis höll på att skjuta ihjäl en gangster. Farmor tyckte inte att vi skulle spela så våldsamma spel, skällde ut sin son som tillät sina söner att spela sådana spel och för husefridens skull spelade varken jag eller brorsan Mafia: The City of Lost Heaven på ett bra tag.

Jag undrar vad farmor hade sagt om hon fått se mig dränka åtta simmar i The Sims 2 bara för att jag tyckte att det var snyggt med gravstenar i trädgården.