Veckomejl v. 3

Hej alla pålitliga medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om utskotssansökningarna, Slottstallarna, generalansökan, innebandy med Norrlands nation, högstadiet i Lessebo söker lärare, kontorets öppettider och Samsons spalt.

Utskottsansökningarna

Tack till alla er som sökte till STOOL och POOL! Utbildningsansvariga och de socialt ansvariga jobbar för fullt med att sätta ihop sina utskott!

 

Slottstallarna – jobbarveckor och arbetsledare

Under två fantastiskt roliga pubveckor i vår är Pedal ansvarig för Slottstallarna, nämligen vecka 10 och 19. Då vill vi mer än gärna se just dig stå i köket, baren, garderoben, på dansgolvet eller i entrén med glatt humör! Till alla jobbare erbjuds det fina förmåner, exempelvis ett halvt jobbarkort, efterfest på fredagen och inte minst – ett fantastiskt umgänge!

Vad säger du? Är du sugen på att vara med och jobba på Slottstallarna i vår? Gå då med i gruppen PEDALs Stalljobbare som du hittar här: www.facebook.com/groups/1437942129793083/

 

Är du intresserad av att gå ett steg längre och bli arbetsledare? Som AL har du det yttersta ansvaret under en öppetkväll. Du instruerar jobbare, har hand om pengar, löser problem som kan uppstå, hanterar konflikter och har väldigt roligt!

Som AL fungerar du lite som en hustomte under kvällen där du fixar, trixar, maxar och hasar för att kvällen ska glida på så bra som möjligt, speciellt för jobbarna och Slottstallarnas gäster. Du är inte rädd för att ta ansvar och samtidigt ha riktigt roligt! Att vara AL är en bra erfarenhet, inte minst i ditt framtida yrke som lärare!

Är du fortfarande intresserad? Bra! Då kan du höra av dig till stallmästaren Viyan Yousef, så får du prova på att vara AL för en kväll och gå bredvid!

 

Generalansökan

Du missade väl inte att info om generalansökan kom ut igår? Har du inte spanat in den gör det nu! Du hittar den här: www.pedalivaxjo.se/general-till-pedals-kickoff-2015/

 

Innebandy med Norrlands nation

Precis som föregående år spelar Pedal och Norrlands nation innebandy tillsammans på Olympen varje torsdag mellan klockan 17.00–18.00. Om du tänker delta, se till att vara i relativt god tid eftersom det finns få platser och det är först till kvarn som gäller. För att spela måste man vara medlem i antingen Norrlands nation eller i Pedal. Det du behöver ha med dig är en innebandyklubba och ett gott humör!

 

Högstadiet i Lessebo söker lärare

Högstadiet i Lessebo söker lärare, framförallt språklärare i franska, svenska, sva och engelska men överlag behövs det lärare. Hör av er till Sebastian Hautamaki på sebastian.hautamaki@edu.lessebo.se om ni är intresserade!

 

Kontorets öppettider

Likt förra året är kontoret öppet varje vecka mellan klockan 12.00 och 13.00. Idag sitter vår kära stallmästare Viyan där – passa på att ställa frågor om hur det är att jobba på Slottstallarna eller snacka bara en massa skit med henne!

 

Samsons spalt

Spalten kommer idag kommer vara kort och bara ägnas åt en sak (för jag är sjuk och orkar inte koncentrera mig) och det är klagomål. Ett klagomål på vädret. Kan det bestämma sig hur det ska vara eller? Mig veterligen är januari en vintermånad och då ska det vara så in i helvetes kallt så att snoret som rinner från näsan fryser till is och snön ska blockera alla fönster på första våningen. Skärpning!