Veckomejl v. 39

Hej alla höstlängtande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om Pedals overallis 2014 – kändis för en kväll, tacksittningen, Pedal jobbar på Slottstallarna, Haganässkolan söker vikarier och Smaugs spalt.

Pedals overallis 2014 – kändis för en kväll

Pedal ger dig chansen att bli kändis för en kväll! Klä ut dig till allt ifrån lärare eller idrottsstjärna till musikartist, skådespelare eller varför inte en känd is, som den ifrån Titanic!
Du kan vara allt ifrån erkänd till ökänd, verklig person eller tecknad figur. Bara fantasin sätter gränserna!

Du kommer bli tilldelad en härlig förfest där vi kommer i gemytlig stämning, minglar och smiter undan paparazzi, innan den stora festen på Stallarna drar igång!

När: 3/10
Biljettsläpp: 25/9 klockan 18:30 utanför pedalkontoret. En biljett/person gäller. Vid köp till någon annan får du köa igen och kom ihåg att ta med både ditt och den andras pedalmedlemskap. (Har du tappat bort ditt medlemskap eller vill köpa ett? Kontakta styrelsen!)
Pris: 100 kronor/biljett. Det som ingår är två dryckesbiljetter, ett märke, mat och en stjärnspäckad sittning med förfest. Kan det bli bättre?
Förfest: Klockan 16:30, de som kommer sent möter inte glada miner!
Utgång på Slottstallarna från klockan 22:00 och ALLA pedalare kommer då in för halva priset, så glöm för allt i världen inte ditt medlemskap utöver leg och linnéstudenternakort!

Självklart är det viktigaste på overallis overallen! Så gör er redo för ett spektakel ni aldrig kommer att glömma. Detta är sittningen som på allvar sparkar igång terminen! När Pedal goes famous kan det aldrig bli fel! Är ni redo? För det är vi! Nu köööör vi!!

Facebookevenemanget hittar ni här: www.facebook.com/events/635440256554171

 

Tacksittningen

Nu är det dags för den omtalade tacksittningen!

Som tack till alla lagledare, funkisar och styrelse som har ställt upp och varit helt underbara under kickoffveckan anordnar nu kickoffgruppen en tacksittning!

Eftersom Brandmännen blev det vinnande laget har de förtur på biljetter tillsammans med lagledare, funktionärer och styrelsen. För er kostar biljetten 40 kronor. Det är dock ingen platsgaranti så kösystemet gäller!

Alla ni som nollades är också välkomna då det blir platser över till er, det är dock först till kvarn som gäller! För er kostar biljetterna 80 kronor!

Det är en biljett per person som gäller, vill man köpa till någon annan, alltså ytterligare en biljett, får man ställa sig sist i kön för nollorna igen.

Det är dags att bli så snygga som vi var under kickoffen och bära vår underbara overall samt den fantastiska lagutstyrseln för att ha en helt awesome sittning på Slottsstallarna!

När: 11/3! Förfesterna för att komma i rätt stämning drar igång klockan 15:30 och sittningen på Slottstallarna tar sin början 17:30.

Biljettsläpp: 7/10 klockan 17:00. Var där i tid och glöm inte pedalmedlemskapet!
Tagga nu riktigt ordentligt! Tacksittningen vill man inte missa!

 

Pedal jobbar på Slottsstallarna

Denna vecka ansvarar Pedal för jobbare på Slottstallarna! Om du inte ska jobba, varför inte komma och hälsa på oss eller delta i vårt musikquiz på torsdagen?

Har du inte gått med i facebookgruppen för stalljobbare än är det dags att du gör det nu, den hittar du här: www.facebook.com/groups/1437942129793083

 

Haganässkolan söker vikarier

Haganässkolan i Älmhult söker aktivt efter vikarier. Att de just nu har en tjänst är kanske inte säkert men om man är intresserad kan man skicka ett mejl med kontaktuppgifter till krister.dagneryd@almhult.se

 

Smaugs spalt

Igår hade jag en mycket intressant diskussion om människans natur med Lillpojken och Eric. Detta skall dock inte disskuteras idag – utan hönsgårdar. (Men det hade dock varit intressant att dra diskussionen längre och inkludera det som disskuterades igår.)

Det är väldigt instängt i en hönsgård, man är omringad av nät som man kan titta ut ifrån. Där finns det hönor och tuppar, det är ett fruktansvärt oväsen och tupparna smyger omkring med hungriga ögon och spanar på hönorna. (Med vissa undantag förstås, vissa tuppar är ute efter slagsmål eller ägnar sig åt förtäring.) Det finns alltid de hönor som väsnas mest och de finns alltid de tuppar som attackerar mest.

Det är ungefär som Sivans uteplats på nedervåningen.