Veckomejl v. 40

Hej alla gulliga medlammar!

Veckans mejl innehåller info om Slottstallarna, Tacksittningen, pedagog till Bikupan i Lessebo, Bergundaskolan söker timvikarier, läxhjälp i Teleborg Centrum, kontorets öppettider och Smaugs spalt.

Slottstallarna – halva priset hela veckan!
Tack till alla er som jobbade på Slottstallarna förra veckan i Pedals regi! Ni är underbara och gjorde ett utmärkt jobb! Stallmästaren ber er alla att skicka en liten utvärdering om hur det var att jobba till stallmastare@pedalivaxjo.se. Glöm för allt i världen inte heller bort att gå med i jobbgruppen om du ännu inte gjort det, nästa gång Pedal har ansvar är v. 47!
Passa nu på att besöka Slottstallarna denna vecka! Eftersom Pedal hade ansvaret förra veckan går ALLA medlemmar i Pedal in för halva priset!

 

Tacksittningen
Nu är det dags för den omtalade tacksittningen!
Som tack till alla lagledare, funkisar och styrelse som har ställt upp och varit helt underbara under kickoffveckan anordnar nu kickoffgruppen en tacksittning!
Eftersom Brandmännen blev det vinnande laget har de förtur på biljetter tillsammans med lagledare, funktionärer och styrelsen. För er kostar biljetten 40 kronor. Det är dock ingen platsgaranti så kösystemet gäller!
Alla ni som nollades är också välkomna då det blir platser över till er, det är dock först till kvarn som gäller! För er kostar biljetterna 80 kronor!

Det är en biljett per person som gäller, vill man köpa till någon annan, alltså ytterligare en biljett, får man ställa sig sist i kön för nollorna igen.

Det är dags att bli så snygga som vi var under kickoffen och bära vår underbara overall samt den fantastiska lagutstyrseln för att ha en helt awesome sittning på Slottsstallarna!
När: 11/3! Förfesterna för att komma i rätt stämning drar igång klockan 15:30 och sittningen på Slottstallarna tar sin början 17:30.
Biljettsläpp: 7/10 klockan 17:00. Var där i tid och glöm inte pedalmedlemskapet!

Tagga nu riktigt ordentligt! Tacksittningen vill man inte missa!

 

Pedagog till Bikupan i Lessebo
Bikupan i Lessebo behöver en pedagog där ämne inte är det viktigaste utan mer den sociala kompetensen eftersom det gäller en Ik-klass. Om det verkar intressant, hör av er till ordförandepå ordforande@pedalivaxjo.se.

 

Timvikarier sökes till Bergundaskolan, Växjö
Bergundaskolan är en F-9 skola som ligger på Östa Räppe i Växjö. Skolan har också en internationell klass för nyanlända elever.
De är nu i stort behov av timvikarier på skolan. De söker lärarstudenter med olika bakgrund, allt från F-lärare, låg/mellan och högstadielärare. I dagsläget är de i stort behov av vikarier och de strävar efter att skapa en egen vikariebank som de kan använda sig av på skolan.
Nu söker de timvikarier, vilket betyder att de behöver studenter som kan tänka sig att ta kortvariga vik. De kommer ringa till er när det behövs vikariat och oftast har de också planerade vikariat då lärare är borta. När man tackar ja till ett eller flera vik, så kommer det alltid att finnas en pedagogisk planering, dvs lektionsplaneringar till dem lektioner man ska hålla.

Är du intresserad? Hör av dig till Jasenka Sitarevic, vikarieinskaffare, Bergundaskolan Växjö.
Jasenka.sitarevic@skola.vaxjo.se

 

Läxhjälp i Teleborg Centrum
Skolan i Teleborg Centrum planerar att starta läxhjälp i årskurs 7-9 exempelvis mellan 15.30 och 18.00 i skolan en eller två eftermiddagar i veckan. Detaljerna är inte klara eftersom de först ska fundera ut hur upplägget ska vara. TC:s ordinarie lärare är ansvariga och studenterna är tänkta som ”assistenter” till dessa. Det krävs inget enormt kunnande i alla ämnen. Om du är intresserad, hör av dig till rektorn Elisabet på telefon 41931.

 

Kontorets öppettider
Imorgon har kontorer öppet mellan 12:00 och 13:00. Kom och säg hej, köp märken eller overall, lyssna på fantastiska historier om Ayia Napa eller snacka en massa strunt!

 

Smaugs spalt
Dagens filosofi var tänkt att handla om Stockholm. Men det tar vi någon annan dag.