Veckomejl v. 38

Hej alla snygga medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om Pedals overallis 2014 – kändis för en kväll, stalljobbare, Vandring runt Mördarsjön (a.k.a. Södra Bergundasjön) med Pedal, innebandy med Norrlands nation, omtankepriset 2014 och Smaugs spalt.

 

Pedals overallis 2014 – kändis för en kväll

Pedal ger dig chansen att bli kändis för en kväll! Klä ut dig till allt ifrån lärare eller idrottsstjärna till musikartist, skådespelare eller varför inte en känd is, som den ifrån Titanic!
Du kan vara allt ifrån erkänd till ökänd, verklig person eller tecknad figur. Bara fantasin sätter gränserna!

Du kommer bli tilldelad en härlig förfest där vi kommer i gemytlig stämning, minglar och smiter undan paparazzi, innan den stora festen på Stallarna drar igång!

När: 3/10
Biljettsläpp: 25/9 klockan 18:30 utanför pedalkontoret. En biljett/person gäller. Vid köp till någon annan får du köa igen och kom ihåg att ta med både ditt och den andras pedalmedlemskap. (Har du tappat bort ditt medlemskap eller vill köpa ett? Kontakta styrelsen!)
Pris: 100 kronor/biljett. Det som ingår är två dryckesbiljetter, ett märke, mat och en stjärnspäckad sittning med förfest. Kan det bli bättre?
Förfest: Klockan 16:30, de som kommer sent möter inte glada miner!
Utgång på Slottstallarna från klockan 22:00 och ALLA pedalare kommer då in för halva priset, så glöm för allt i världen inte ditt medlemskap utöver leg och linnéstudenternakort!

Självklart är det viktigaste på overallis overallen! Så gör er redo för ett spektakel ni aldrig kommer att glömma. Detta är sittningen som på allvar sparkar igång terminen! När Pedal goes famous kan det aldrig bli fel! Är ni redo? För det är vi! Nu köööör vi!!

Facebookevenemanget hittar ni här: https://www.facebook.com/events/635440256554171

 

Stalljobbare

Har du inte gått med i facebookgruppen för de som vill jobba på Slottstallarna än? Då tycker vi att du ska göra det nu på momangen! Gruppen hittar du här: www.facebook.com/groups/1437942129793083

Stallmästaren saknar fortfarande arbetare så skynda på med att söka!

 

Vandring runt Mördarsjön (a.k.a. Södra Bergundasjön) med Pedal!

Häng med på ett äventyr som du sent kommer glömma! Detta är nämligen ett utmärkt tillfälle om man vill lära känna nya människor, tycker om att röra på sig eller bara älskar att befinna sig i naturen. Ni kommer att bli tilldelade ett lag vid start, som sedan ska kämpa mot de andra lagen i ett antal, hittills hemliga, aktiviteter under vandringen. Vi stannar också på diverse olika ställen för att fika, luncha, titta på naturen eller lära sig ett överlevnadsknep eller två av hajkledaren Anton Johansson.

Var: Samling vid Universitetsbibliotekets huvudentré klockan 9:45 för indelning av lag.

När: Lördagen den 20/9

Hur länge: Vi beräknar att vi är tillbaka på campus runt 15-tiden

Kostnad: Gratis

För vem? Alla, pedalare som icke-pedalare

Mat: Ansvarar man själv för

Kläder: Uppskattas och får väldigt gärna vara i form av en overall

Då vi är väldigt väderberoende för att detta evenemang ska kunna genomföras kan det bli inställt med kort varsel. Håll därför koll på evenemanget på Facebook som du hittar här https://www.facebook.com/events/842960955713901 för senaste info.

 

Innebandy med Norrlands nation

Som föregående år kommer Pedal och Norrlands nation fortsätta att spela innebandy varje torsdag mellan klockan 17.00 och 18.00 på Olympen! Det enda du behöver är en innebandyklubba, glatt humör, trevlig sportsmannaanda och medlemskap antingen i Pedal eller i Norrlands nation!

 

Omtankepriset 2014

Nominera din kandidat för Länsförsäkringars omtankepris 2014!

Priset kan tilldelas personer (studenter, lärare och all personal), föreningar och sammanslutningar inom universitetet som visat synnerligen stor omtanke om studenter och studiemiljö i större eller mindre sammanhang. I eller utanför undervisningen.

Hälsa, trygghet, och omsorg är ledord men många former av omtanke kan vara aktuellt och därmed belönas. Både studenter, lärare och övriga anställda kan nomineras.

En utförlig motivering ska medfölja nomineringen.

För frågor och förslag på nomineringar kontakta:

Daniel Svedbjörk 0480463201 daniel.svedbjörk@linnestudenterna.se eller Magnus Thureson, 0480446137, magnus.thureson@lnu.se

 

Smaugs spalt

Om du varit en duktig medlem och haft en vilja att imponera eller göra mig glad har du läst hela veckomejlet. Du smickrar mig.

På lördag är det vandring! Vad är inte härligare än att vandra på hösten? (Det skulle eventuellt vara att vandra på våren, eller möjligtvis sommaren men men.) (Det är ganska roligt att vandra på vintern också, vid närmare eftertanke.) Det är fina färger på träden (vilket betyder att vintern snart är på väg, men men) och man slipper mygg och andra flygfän. Det är ju trots allt något rogivande med att vandra. Så länge man inte blir trött, då är det fruktansvärt.

På fredag ska jag baka. Antingen muffins eller bullar. (Har jag ingen lust köper jag gifflar.) Om det är något man måste ha på en vandring så är det något ätbart, något som är hembakat (eller gifflar då) och ett glatt humör! Mycket av vårt humör styrs av vad vi har i magen, så jag hoppas att du också tänker baka! Vi ses!