Veckomejl v.3

Hej alla mysiga medlemmar!

Veckans mejl innehåller information om Kontorets öppettider, Ut i arbetslivet, Pluggkväll med PEDAL, Utskottsansökningar, Generalansökan och Power Kings spalt.

  1. Kontorets öppettider

Som vanligt slår vi upp dörrarna till vårt nystädade, fina kontor på tisdag kl 12-13. På plats finns yours truly och vår egen Miss. Fridström. Kom förbi och ta en kaffe, köp ett märke eller bara häng! Kontoret hittar du mittemot receptionen i H-huset.

 

  1. Ut i arbetslivet

Lever du på nudlar och vatten den sista veckan innan CSN kommer in på kontot? Se hit!
Angelstadsskolan i Ljungby söker en lärare till årskurs 5 till en tillsvidareanställning med start 2018. Skulle du vara intresserad av tjänsten kontaktar du Simon Märit via marit.simon@skola.ljungby.se eller på telefon: 0702017594

 

  1.  Kom och plugga med oss!

Måndagen den 22/1 anordnar STOOL årets och terminens första pluggkväll. Känner du att du vill ta en paus från plugget på UB? Vill du diskutera ditt skolarbete med andra? Eller vill du kanske bara köra ett kvällsryck? Oavsett anledning är du välkommen att komma och plugga med oss!

Kvällen börjar i sedvanlig ordning med utbildningsquiz. Denna gång kommer Lärarförbundet att sponsra med ett alldeles speciellt pris. Missa inte det!

På plats kommer det att serveras kaffe och te.

Kolla in eventet för mer info! https://www.facebook.com/events/316325665548409/

 

  1. Utskotten är snart klara – håll ut!

Vi vill tacka för alla utskottsansökningar vi fått in! Wow vilket engagemang alltså! Tyvärr dröjer det ett litet tag till med avslöjandet av vilka som kom med, men håll ut! Vi återkommer inom kort med vilka som kommit med.

 

  1. Det är dags – en general ska utses! Är det dig vi söker?

Den roligaste tiden på året sätter snart igång, en general till årets kick-off ska utses! Nu i veckan kommer det komma ut ett evenemang med mer info kring ansökan till General 2018. Men varför inte börja fila på din ansökan redan nu?

Håll utkik på Pedals facebooksida de närmsta dagarna för att få all info du behöver kring hur du ansöker till att eventuellt bli årets general.

Woho! Nu kör vi!!

 

  1. Power Kings spalt

Sådärja! Ny vecka, nya möjligheter! Vad har ni gjort i helgen? Yours truly har verkligen haft fullt upp! Helgen började med att jag skrev klart en hemtenta och skickade in den (we all know that feeling, right?), senare på kvällen skulle jag och några vänner ut på Stallets pumpöppning vilket ledde till att jag fick stå för förfesten, no problemas enligt mig dock. Eller jo, lite problemas blev det allt när fler och fler orangeoverallklädda människor klev in genom dörren och vi tillslut var fler än 20 pers i min lilla etta på 27 kvadrat. Ganska snabbt bestämde vi att vi skulle gå bort till en kompis som bor i en väldigt mycket större lägenhet än mig. Sagt och gjort, festen fortsatte och jag lyckades bland annat med att hälla ut en hel öl över mig själv och sedan trilla i trappan på vägen ner. Hur som helst, ut skulle vi i vilket fall!

Dagen efter en extremt lyckad utgång vaknar jag och mår… inte så bra… Menmen, efter en pizza och en lång dusch var jag på det igen! Bort till samma lägenhet som dagen innan, denna gång lite försiktigare i trappan och så även med drickan. Efter lite dryckesspel-spelande beslutar jag mig för att det är en extremt bra idé att sätta mig på min kärastes axlar och sjunga med till “I will always love you” med min bästa Céline Dion-imitation. Bara det att när jag ska ta mig ner från axlarna trillar jag rätt bak och slår huvud, nacke och armbågar i tv-bänken som såklart står bakom mig. Några tårar senare var jag på det igen, som om ingenting hade hänt. Detta fick jag såklart sota för igår, inte minst med tanke på att vi tog tag i städning och inventering av Pedals kontor och förråd under gårdagen. Trots allt detta så kan jag bara summera helgen med tre ord; det var kul!

Och kids, kom ihåg, försök inte knöka ihop över 20 personer på 27 kvadrat, för vem vet vad som kan hända då.

 

Vi hörs och ses!

 

//Power King