Veckomejl v. 23

Hej alla sommarlängtande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om jobba på Slottstallarna, stipendium och enkät om Pedals evenemang.

1. Jobba på Slottstallarna

Nu finns det en grupp för er som i framtiden vill jobba på Slottstallarna i Pedals regi! Följ länken nedan och be om att få gå med i gruppen om du är sugen! Vi har en laddad och engagerad stallmästare som väntar på alla taggade människor! https://www.facebook.com/groups/1437942129793083/?fref=ts

 

2. Stipendium

Om du saknar de ofantligt långa posterna om stipendium är du välkommen att kolla föregående veckas mejl.

 

3. Enkät om Pedals evenemang

Snart har både en höst- och vårtermin fortlöpt och Pedal har under dessa terminer anordnat olika typer av evenemang. Här har ni ett axplock av dessa: resan till bokmässan i Göteborg, tacksittningen, finsittningen, after-work, julpysslet, innebandy med PEDAL och Norrlands nation, After skin, kalssittningen, musikquizet, Campus Molloy, chill på Tufvan, cleverboardutbildningen, valborgsfirandet och såpolympiaden.

Med alla dessa event i bakhuvudet skulle vi vilja att ni så gott som möjligt svarar på enkäten som finns länkad längst ner i denna punkt, om dessa evenemang och evenemang över huvud taget. Även du som inte varit på ett enda evenemang kan delta i enkäten!

https://sv.surveymonkey.com/s/JXM2HXS

 

Tack för detta underbara läsår! Ha nu en riktigt skön sommar så att vi kan ta nya friska tag i höst sen! Ni som slutar nu får likväl ha en skön sommar och vi önskar er all lycka i framtiden!

                                                Glad sommar önskar styrelsen!