Veckomejl v.21

Hejsan svejsan alla måndagströtta medlemmar!

Veckans mejl innehåller information om Kontorets öppettider, Terminens välgörenhet, Medlemsmöte, Jubileumssittning, Allkårsveckan och Pumpstängning på Slottsstallarna.

  1. Kontorets öppettider och klädinsamling!

Som vanligt slår vi upp dörrarna till vårt käcka kontor på tisdag kl 12-13. På plats finns Rebecka och . Kom förbi och ta en kopp kaffe, köp ett märke eller bara häng med oss!

 

  1. Terminens välgörenhet – hur gick det?

Under vårterminen har vi sysslat med en del välgörenhet, såsom korvgrillning, stream på Twitch och klädinsamling. Alla pengar vi fått in har gått till UNICEF och deras arbete i utsatta länder. Den totala summan vi tillslut kom upp i landade på ca 2000 kr. WOW! Bra krigat alla ni som hjälpt till på ett eller annat sätt!

 

  1. Medlemsmöte 25/5

Kl 18 den 25/5 är det dags för terminens andra medlemsmöte. Denna gång kommer vi bland annat bekräfta fyllnad av styrelsen efter Isaks avhopp. Sal K1081 är det som gäller.

https://www.facebook.com/events/621157504898773/

 

  1. Jubileumssittning

På lördag är det äntligen dags för terminens garanterat roligaste sittning! Som extra grädde på moset har vi kvällen till ära bokat Slottsstallarna för att avsluta denna grymma kväll på bästa möjliga sätt! Alla som varit på sittningen går in gratis på stallarna och för de pedalare som missade att köpa biljett kommer det finnas tillfälle att komma in för ynka 50 kr! Det kommer även att finnas gästkort till denna kväll för de som vill ta med någon utomstående. All info om gästkort osv. finns i evenemanget länkat nedan!

Tagga nurååå!

https://www.facebook.com/events/424223964715975/

 

  1. Allkårsveckan är här!

Denna vecka är det dags för den årliga allkårsveckan på Campus Växjö. Under den veckan kommer våra föreningar och nationer att hålla i olika aktiviteter och självklart vill PEDAL vara med! Vi kommer på tisdagen (22/5) att anordna ölfrisbee som kommer gå av stapeln kl 16. Evenemanget hittar ni här:

https://www.facebook.com/events/2037073213279570/

 

  1. Terminsslut = Pumpstängning.

En termin går fort när man har roligt och nu på fredag den 25/5 är det dags för Stallarna att ha sin traditionsenliga pumpstängning. Till den behöver PEDAL bidra med två jobbare för att kunna fylla upp skaran med de hjältar som väljer att jobba denna kväll. Är du intresserad? Hör av dig till Caroline Svensson på facebook eller på jobbansvarig@pedalivaxjo.se och anmäl dig till henne!

 

Det var allt för denna veckan!

Tacohej// Power King