Veckomejl v.22

Hejsan alla medlemmar!

Terminens sista veckomejl innehåller information om Kontorets öppettider, Medlemsmötet 25/5, Examen VT18, Facebookgrupp för pedalare och Power Kings spalt.

  1. Kontorets öppettider och klädinsamling!

Som vanligt slår vi upp dörrarna till vårt käcka kontor på tisdag kl 12-13. På plats finns Rebecka och Sofia. Kom förbi och ta en kopp kaffe, köp ett märke eller bara häng med oss!

 

  1. Medlemsmötet 25/5

I fredags under medlemsmötet bekräftades fyllnaden av styrelsen inför resten av verksamhetsåret 2018. Efter lite omflyttningar samt fyllnad ser styrelsen numera ut såhär: Linnea Holgersson som ordförande och Sofia Bristedt som Vice ordförande.

 

  1. Examen VT18

Vi i PEDAL vill passa på att säga ett stort grattis till alla er som tar examen nu på fredag den 1 juni. Stort grattis och fortsatt lycka till! Ni är grymma!

 

  1. Ska du vara på campus under sommaren? Se hit!

Ska du stanna kvar på campus eller i Växjö under sommaren och känner att du vill hänga med ett gäng sköna pedalare under tiden? Då har styrelsens egna Power King lösningen! Det finns en grupp på Facebook som heter “Sommar på Campus Växjö 2018 (PEDAL)” som är tänkt att användas som ett forum för oss pedalare som hänger kvar här över sommaren och känner att vi vill hitta på något de dagarna vi är lediga. Så kom igen, joina gruppen och se om det händer några skojsigheter i sommar!

 

 

 

  1. Power Kings spalt

Äntligen är jag tillbaka! Spalten har varit off i några veckor p.g.a. olika anledningar men nu, i terminens sista mejl så kan jag ju bara inte svika er!

Dagens spalt tänkte jag tillägna vår numera före detta ordförande: Isak Juhlander. När jag på ett styrelsemöte fick reda på att du valt att hoppa av fick jag en klump i halsen och, to be honest, tårar i ögonen. Det kom som en chock då vi alla i styrelsen är helt eniga om att du gjort det bästa för föreningen under en hel termin. Det kändes lite, utan att överdriva, som slutet av en era.  

Men Isak, det jag vill säga är tack. Tack för dessa månaderna med dig som ordförande. Du har varit en klippa och jag är övertygad om att du kommer vara saknad utav alla, hela PEDAL.

Nu är det alltså dags för Linnea att ta över och jag är dundersäker på att hon kommer sköta det med bravur! Heja dig Linnea!

 

Till sist vill vi i styrelsen önska er alla en glad sommar! Se till att vila upp er och jobba inte ihjäl er så ses vi i höst!

 

Det var allt för denna veckan!

Tacohej// Power King