Veckomejl v.20

Hejsan svejsan alla störtsköna medlemmar!

Veckans mejl innehåller information om Kontorets öppettider, Medlemsmöte, Jubileumssittning, Allkårsveckan, Jobbvecka, och Jobbaktivitet

  1. Kontorets öppettider och klädinsamling!

Som vanligt slår vi upp dörrarna till vårt käcka kontor på tisdag kl 12-13. På plats finns Sofia och Moa. Kom förbi och ta en kopp kaffe, köp ett märke eller bara häng med oss!

På tisdag är även sista dagen att lämna in kläder till vår klädinsamling, så kom förbi kontoret med alla kläder du inte behöver nu i sommarvärmen.

 

  1. Medlemsmöte 25/5

Kl 18 den 25/5 är det dags för terminens andra medlemsmöte. Denna gång kommer vi bland annat bekräfta fyllnad av styrelsen efter Isaks avhopp. Sal K1081 är det som gäller.

https://www.facebook.com/events/621157504898773/

 

  1. Jubileumssittning

Nu är det snart dags för vårens pampigaste sittning a’la PEDAL! Har du inte köpt biljett än? De går åt som smör i solsken så passa på nu innan det är för sent. Sista dag att köpa biljett är på onsdag den 16/5. All info om sittningen och länk till biljettköpet hittar du här: https://www.facebook.com/events/424223964715975/

 

  1. Allkårsveckan är snart här!

Vecka 21 är det dags för den årliga allkårsveckan på Campus Växjö. Under den veckan kommer våra föreningar och nationer att hålla i olika aktiviteter och självklart vill PEDAL vara med! Vi kommer på tisdagen (22/5) att anordna ölfrisbee som kommer gå av stapeln kl 16. Evenemang kommer ut på facebook under veckan så håll utkik där!

 

  1. Snöra på jobbskorna för terminens sista jobbvecka!

Tre jobbveckor har passerat och nu är det bara en kvar innan det är dags för sommarlov! Varför inte fira in våren och sommarvärmen ytterligare genom att jobba tillsammans med PEDAL? Kom igen, det blir kul! Datumen 17/5 och 18/5 är det som gäller! Hör av dig till Caroline Svensson på facebook eller mejla jobbansvarig@pedaivaxjo.se om du är intresserad av att jobba med oss! All info du kan tänkas behöva hittar du här: https://www.facebook.com/events/500380283692014/

 

  1. Det är dags att få ännu mer lön för mödan!

Har du jobbat med PEDAL någon gång under HT17 och/eller VT18 så är du välkommen att följa med på den årliga tackaktiviteten! Vi kommer börja på pedalängen för lite grill och lek för att sedan gemensamt bege oss till Knock ’em down för att genomföra en shuffleboard-turnering, vilket PEDAL självklart bjuder på som tack för ert engagemang! Vill du följa med på detta? Klart du vill! Se då till att anmäla dig till jobbansvarig@pedalivaxjo.se. Sista dag att anmäla sig är imorgon tisdag 15/5.

All info du behöver finns här: https://www.facebook.com/events/206372929965852/

 

Det var allt för denna veckan!

Tacohej// Power King