Veckomejl v. 19

Hej alla deklarerande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om världens fest med PEDAL, pridetåg tillsammans med PEDAL, pridepyssel, Alloverall, examensanmälan, inställd innebandy, Vidga dina vyer och Samsons spalt.

Världens fest med PEDAL

Den 13:e maj smäller det, alla världens hörn kommer samman för att ha party natten lång! Missa inte terminens sista sittning! Biljetsläppet äger rum utanför PEDALs kontor imrogon!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/1442302376068566/

 

Pridetåg tillsammans med PEDAL

Ta på din vackra orangea overall på lördag och ta ställning tillsammans med oss i PEDAL för allas rätt att älska!12:30 samlas vi vid Teleborgs C för att åka in tillsammans till Linnéparken, hoppas vi ses!

Mer information finner du evenemanget: www.facebook.com/events/355781524626096/

 

Pridepyssel

Vill du göra ett plakat att ha i Prideparaden på lördag eller bara måla naglarna i regnbågens färger? Pysslet är imorgon klockan ett, besök eventet för mer information:

www.facebook.com/events/455713067912250/

 

Alloverall

Nu är det återigen dags för alloverallsittning! Temat i år är högtider! Damma av overallen, gräv fram midsommarstången, tomteluvan, eller varför inte hitta på en ny högtid, och kom till sittningen! Biljettsläppet äger rum på onsdag!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/454558101368561/

 

Examensanmälan

Förhoppningsvis har ni som ska ta examen till sommaren fått ett mejl om att anmäla er till avslutningshögtiden i juni. Har ni inte det, kan vi rekommendera att följa denna länk; som tar er till anmälan! Sista anmälningsdag är den 18:e maj!

www.lnu.se/namnden-for-lararutbildning/for-lararstudenter/avslutningshogtid

 

Inställd innebandy

På torsdag är innebandyn inställd, fatta klubban nästa vecka istället!

 

Vidga dina vyer – bli buddy till en internationell student

Linnéstudenterna och VIS samverkar för att erbjuda internationella studenter ett bättre mottagande. En del av det studiesociala stödet är buddyverksamheten. För mer info om vad det innebär att bli buddy besök www.linnestudenterna.se/studentliv/buddy-mentor/

 

Kontorets öppettider

Imorgon har kontoret öppet precis som vanligt mellan klockan 12 och 13! Kom förbi och köp märken, snacka skit eller berätta om ditt senaste äventyr!

Samsons spalt

Jag har blivit beordrad om att skriva om deklarationen idag. Grejen är den att som den minsting jag är, så var detta året mitt första då pappren dök ned i brevlådan. Jag behövde trots det bara ringa två paniksamtal (till pappa) innan jag slutligen signerade och hade mig.

Nu hälsar jag, tillsammans med hela styrelsen, att ni inte ska glömma bort att deklarera! Deklarerar man inte i tid kostar det 1000 spänn!