Veckomejl v.16

Halloj alla underbara medlemmar!

Veckans mejl innehåller information om Kontorets öppettider, Föreläsning med Marcus Oscarsson, Campus Molloy, Archery tag, Valborg på Slottsstallarna och Power Kings spalt.

1. Kontorets öppettider och klädinsamling!
Som vanligt slår vi upp dörrarna till vårt käcka kontor på tisdag kl 12-13. På plats finns Sofia och Isak! Kom förbi och ta en kopp kaffe, köp ett märke eller bara häng med oss!
Nu behöver vi all hjälp vi kan få för att fylla på vår klädinsamling på kontoret! Har du kläder du inte behöver? Kom då och lämna dem till oss så kommer de att gå till välgörande ändamål. Sista dagen att lämna in kläder är 15/5.
Kontoret hittar du mitt emot receptionen i H-huset.

2. Snart är det dags!!
Lärarförbundet anordnar tillsammans med PEDAL en föreläsning med Marcus Oscarsson den 19/4 i IKEA-salen. PEDAL har fyllt alla sina platser och vi hoppas att ni är taggade, för det är vi! Det ska bli väldigt roligt att träffa er alla på plats! Mer info kring kvällen finns här: https://www.facebook.com/events/2039639816360722/
OBS: Det finns fortfarande reservplatser kvar från Pedals sida, vill du anmäla dig hittar du mejladressen i evenemanget ovan. Viktigt att komma ihåg är att du skriver PEDAL i din anmälan.

3. Årets Campus Molloy är här!
Den 21/4 kickar vi igång våren med året första utomhusevenemang! Det är dags att samla ihop ett taggat lag och ställa upp i årets campus molloy. Campus Molloy är ett evenemang som består av olika lekar/tävlingar i form av en femkamp utomhus och det kommer även delas ut pris till de som är bäst utklädda. Evenemanget är öppet för alla, oavsett förening eller om man studerar eller inte. Biljett köps via biljettkiosken. All info kring biljettköp och evenemanget i övrigt hittar du här:
https://www.facebook.com/events/413573435786552/

4. Archery tag med PEDAL
Har du alltid drömt om att få testa skjuta lite pilar? Isånnafall har vi något som passar dig! Denna gång kör vi också med levande måltavlor!
Archery Tag är som dodgeball fast istället för att kasta bollar på varandra så använder vi pil och båge. Det är en fartfylld tävling där vi spelar 5 mot 5 med olika hinder att gömma oss bakom. Den 28/4 har ni chansen att prova på detta tillsammans med andra pedalare samt andra studentföreningar! All info du behöver hittar du här: https://www.facebook.com/events/1666408430102135/

5. Valborg på Slottstallarna
Snart är det valborgsmässoafton och då håller Stallarna öppet för alla festsugna studenter. Men vi behöver såklart några som kan jobba, därför behöver vi två stycken pedalare som vill ställa upp och jobba under denna kvällen. Är du sugen på att jobba? Hör då av dig till Caroline Svensson på facebook eller på jobbansvarig@pedalivaxjo.se.

6. Power Kings spalt
I helgen var det dags för den traditionella boundingen mellan styrelse, kickoffgrupp och alla våra utskott. I lördags åkte vi långt ut i Blekinges djupa skogar, närmare bestämt till Bräkne-Hoby för ett dygn med massa roligheter. Och gud vad kul det var! Vi lekte lekar, chillade i värmen, lagade mat tillsammans och hade det allmänt gött. Efter lekar, mat, sång och dans tyckte några av oss att det var dags att gå och utforska närområdet lite, sagt och gjort, vi satte kurs mot vattentornet som blinkade i mörkret. En lite detalj värd att nämna här är att vi inte tog en vanlig väg som normala människor hade gjort, nej vi tog vägen genom skogen där det inte ens fanns en stig att följa. Tilläggas bör även att jag personligen är livrädd för mörkret. Som tur är finns det ju ficklampa på telefonen men det var ju ändå ett rent helvete att ta sig igenom skogen med alla stenar, granar, träd, grenar osv. som kom i vår väg. Efter lite skrik, dödsångest och hjärtklappning kom vi tillsut fram till vattentornet och sen gick vi tillbaka, den vanliga vägen. Meningen med detta har jag fortfarande ingen aning om men det är väl lite kul med spänning i vardagen antar jag. Helgen var verkligen så grym, trots att jag nu efteråt fått ta smällen med en släng av feber och halsont, men det var det värt!

Det var allt för denna veckan!
Tacohej// Power King

PS. Vi har problem med servrarna i vårt mejlprogram och därför kommer vissa av mejlutskicken ut väldigt sent på kvällen/natten. Vi är medvetna om detta och försöker åtgärda problemet. DS.