Veckomejl v.17

Halloj alla underbara medlemmar!

Veckans mejl innehåller information om Kontorets öppettider, Medlemsmöte, Vinnaren i märkestävlingen, Archery tag, Valborg på Slottsstallarna, Grillchill med STOOL och FIOOL och Jobbaktivitet.

  1. Kontorets öppettider och klädinsamling!

Som vanligt slår vi upp dörrarna till vårt käcka kontor på tisdag kl 12-13. På plats finns Tilda och Nils! Kom förbi och ta en kopp kaffe, köp ett märke eller bara häng med oss!

Nu behöver vi all hjälp vi kan få för att fylla på vår klädinsamling på kontoret! Har du kläder du inte behöver? Kom då och lämna dem till oss så kommer de att gå till välgörande ändamål. Sista dagen att lämna in kläder är 15/5.

Kontoret hittar du mitt emot receptionen i H-huset.

 

  1. Kom på medlemsmöte med PEDAL!

Ikväll kl 18.00 i sal K1081 är det dags för ett medlemsmöte med PEDAL! På medlemsmötet kommer alla närvarande medlemmar få möjligheten att besluta om revisor samt två stadgarrevideringar. Kom dit och gör din röst hörd! https://www.facebook.com/events/344340412744185/

 

  1. Vi har en vinnare!!

Bidragen har varit många och röstningen har varit jämn, igår stängde vi röstningen och nu, bara några timmar senare, har vi en vinnare. Vinnaren är *trumvirvel* märke nummer 2 ritat av Richard Evaldsson! Stort grattis Richard!

 

  1. Archery tag med PEDAL

Har du alltid drömt om att få testa skjuta lite pilar? Isånnafall har vi något som passar dig! Denna gång kör vi också med levande måltavlor!

Archery Tag är som dodgeball fast istället för att kasta bollar på varandra så använder vi pil och båge. Det är en fartfylld tävling där vi spelar 5 mot 5 med olika hinder att gömma oss bakom. Den 28/4 har ni chansen att prova på detta tillsammans med andra pedalare samt andra studentföreningar! All info du behöver hittar du här: https://www.facebook.com/events/1666408430102135/

 

  1. Valborg på Slottstallarna

Snart är det valborgsmässoafton och då håller Stallarna öppet för alla festsugna studenter. Men vi behöver såklart några som kan jobba, därför behöver vi två stycken pedalare som vill ställa upp och jobba under denna kvällen. Är du sugen på att jobba? Hör då av dig till Caroline Svensson på facebook eller på jobbansvarig@pedalivaxjo.se.

 

  1. Grillchill med STOOL och FIOOL!

Under våren har vi i PEDAL haft som mål att på ett eller annat sätt jobba med välgörenhet. Därför kommer vi att sälja grillad korv på valborg och intäkterna kommer oavkortat att gå till UNICEFs arbete. Tanken var att evenemanget skulle äga rum imorgon tisdag 24/4 men på grund av det inte så lovande vädret flyttar vi detta evenemang till valborgsmässoafton 30/4! Under valborg kommer vi även att befinna oss på tufvanängen för att hänga med alla er, kom dit, det blir kul! Mer info om grillningen finns här: https://www.facebook.com/events/2009856165931721/

 

  1. Det är dags att få ännu mer lön för mödan!

Har du jobbat med PEDAL någon gång under HT17 och/eller VT18 så är du välkommen att följa med på den årliga tackaktiviteten! Vi kommer börja på pedalängen för lite grill och lek för att sedan gemensamt bege oss till Knock ’em down för att genomföra en shuffleboard-turnering, vilket PEDAL självklart bjuder på som tack för ert engagemang! Vill du följa med på detta? Klart du vill! Se då till att anmäla dig till jobbansvarig@pedalivaxjo.se. All info du behöver finns här: https://www.facebook.com/events/206372929965852/

 

Det var allt för denna veckan!

Tacohej// Power King

 

  1. Vi har problem med servrarna i vårt mejlprogram och därför kommer vissa av mejlutskicken ut väldigt sent på kvällen/natten. Vi är medvetna om detta och försöker åtgärda problemet. DS.