Veckomejl v.15

Tjenixen alla medlemmar!

Veckans mejl innehåller information om Kontorets öppettider, Quizmåndag med STOOL, Föreläsning med Marcus Oscarsson, Campus Molloy, Märkestävling och Mentorskap.

1. Kontorets öppettider och klädinsamling!
Som vanligt slår vi upp dörrarna till vårt ljuvliga kontor på tisdag kl 12-13. På plats finns styrelsens Linnea och Sofia. Kom förbi och ta en kopp kaffe, köp ett märke eller bara häng med oss!
Nu behöver vi all hjälp vi kan få för att fylla på vår klädinsamling på kontoret! Har du kläder du inte behöver? Kom då och lämna dem till oss så kommer de att gå till välgörande ändamål. Sista dagen att lämna in kläder är 15/5.
Kontoret hittar du mitt emot receptionen i H-huset.

2. Quizmåndag med STOOL!
Ikväll är det dags för ännu en quizkväll med STOOL! Klockan 17:30 i sal K1081 är det som gäller!
Under kvällen kommer en gammal pedalare vid namn Pontus som numera är verksam lärare för att föreläsa om bland annat situationer som kan uppstå i klassen och hur man löser dessa på ett didaktiskt sätt och efteråt kommer det finnas tid för frågor till Pontus.
https://www.facebook.com/events/1601300429919918/

3. Snart är det dags!!
Lärarförbundet anordnar tillsammans med PEDAL en föreläsning med Marcus Oscarsson den 19/4 i IKEA-salen. PEDAL har fyllt alla sina platser och vi hoppas att ni är taggade, för det är vi! Det ska bli väldigt roligt att träffa er alla på plats! Mer info kring kvällen finns här: https://www.facebook.com/events/2039639816360722/
OBS: Det finns fortfarande reservplatser kvar från Pedals sida, vill du anmäla dig hittar du mejladressen i evenemanget ovan. Viktigt att komma ihåg är att du skriver PEDAL i din anmälan.
4. Årets Campus Molloy är här!
Den 21/4 kickar vi igång våren med året första utomhusevenemang! Det är dags att samla ihop ett taggat lag och ställa upp i årets campus molloy. Campus Molloy är ett evenemang som består av olika lekar/tävlingar i form av en femkamp utomhus och det kommer även delas ut pris till de som är bäst utklädda. Evenemanget är öppet för alla, oavsett förening eller om man studerar eller inte. Biljett köps via biljettkiosken. All info kring biljettköp och evenemanget i övrigt hittar du här:
https://www.facebook.com/events/413573435786552/

5. Märkestävling
Ni glömmer väl inte bort att vi har en pågående märkestävling till vårt 20-årsjubileum? Du har alltså chansen att designa ett märke som kan komma att pryda din och flera andra pedalares fina overaller. Information kring hur du ska gå tillväga och vilka regler som gäller finns här: https://www.facebook.com/events/1606915962679100/
Kom igen, vässa pennorna och låt kreativiteten flöda!

6. Mentorskap i PEDAL
Känner du att du vill engagera dig mer inom studierna, bredda ditt kontaktnät och vara en stöttepelare för nästkommande studenter? Då är det just dig vi söker! Snart öppnar vi upp ansökningstiden för att vara mentor för nya lärarstudenter. Mer information om vad det innebär att vara mentor och hur du ansöker kommer upp på vå facebooksida inom kort, håll utkik!

Det var allt för denna veckan!
Tacohej// Power King

PS. Vi har problem med servrarna i vårt mejlprogram och därför kommer vissa av mejlutskicken ut väldigt sent på kvällen/natten. Vi är medvetna om detta och försöker åtgärda problemet. DS.